Munkebjergvej 68
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 4.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.555

Munkebjergvej 68
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 99m2

Attraktiv villa til salg i Pilegårdskvarteret

Del bolig
Følg bolig

I det eftertragtede Pilegårdskvarter udbydes nu denne flotte villa i de perfekte, familievenlige omgivelser. Her kan I se frem til et hjem, der har været igennem en større istandsættelse, og hvor der stadig er mulighed for at tilføre sit eget præg eller udvide ejendommen med ekstra kvadratmeter i en tilbygning. Boligen har 99 veldisponerede kvadratmeter fordelt på ét plan, hvor I blandt andet får glæde af en hyggelig udestue og et stort køkken-alrum.

Udefra præsenterer ejendommen sig pænt med en gul, klassisk facade af mursten toppet med et sort tag. Hertil får I en integreret carport, en garage samt et disponibelt rum.

Indenfor udgør den store stue hjemmets hjerte, hvor I også finder køkkenet. Stuen har været igennem en større renovering i 2021, og de to rum blev slået sammen. Det flotte HTH-køkken fremtræder moderne med hvide, grebsfrie fronter, spots i loftet samt en indbygget emhætte i induktionskogepladen, som sikrer frit udsyn til spiseafdelingen. Her er der ligeledes et smukt lysindfald fra de store glaspartier mod udestuen.

Videre finder I et skønt soveafsnit med tre fine værelser, som alle er placeret i tæt forbindelse til husets badeværelse. På badeværelset er der plads til vaskefaciliteterne, og i hjørnet er der en separat bruseniche.

Udenfor venter en dejlig, lukket have, hvor I trygt kan lade børnene løbe og lege. Her der sol det meste af dagen, og I kan defor slå jer ned i havemøblerne og nyde et velfortjent hvil. Plænen er nem at holde, og der er rig mulighed for at anlægge blomsterbede, hvis I ønsker dette.

I bosætter jer i skønne omgivelser tæt på gode naboer. Børnefamilien får glæde af den korte afstand til institutioner og Pilegårdsskolen, hvortil sidstnævnte kan nås uden at krydse vejen. Indkøb ordnes nemt efter tre minutters kørsel, og bussen tilgås på Fjelstrupvej.

Kontakt os på tlf.: 3153 4654 eller på e-mail: taarnby@paulun.dk for en personlig fremvisning.

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer TA-EP114
Byggeår 1959 / 1975
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 99 m 2
Grundareal 550 m 2
Bebyggetareal 99 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 210.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.982 / 15.696

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.