Munkebjergvej 66
2770 Kastrup
SOLGT

Munkebjergvej 66
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 110m2

Renoveret villa i Pilegårdskvarteret

Del bolig
Følg bolig

Leder I efter en velholdt villa med en velindrettet planløsning og en adresse i et skønt og roligt kvarter tæt på alle Tårnbys herligheder? Så skal I læse med her, hvor vi præsenterer denne fine etplansvilla på Munkebjergvej 66.

Villaen fra 1959 fremstår i pæn stand takket være løbende vedligeholdelse. Af seneste forbedringer kan nævnes, at badeværelset blev renoveret i 2021, hvor der ligeledes blev malet. Udefra præsenterer huset sig flot med solidt, gult murværk og sortrammede vinduer og døre, og ved ankomst parkeres bilen i garagen, der har direkte adgang til haven.

Indenfor mødes I af en gennemgående lys og indbydende bolig med hele tre værelser, så her er plads til børneværelser såvel som hjemmekontor. Køkkenet er hyggeligt med integrerede siddepladser, hvor I kan skænke et glas kølig vin til gæsterne, mens sidste hånd lægges på maden. I stuen er der plads til at indrette med spisebordet og de komfortable møbler, og med glaspartier, der strækker sig langs rummets længde, får stuen tilført et dejligt lysindfald fra vest.

Derudover byder villaen på et bryggers samt et pænt badeværelse med væghængt toilet og bruseniche. Ude råder I over en veludnyttet og lukket have med et vestvendt terrassemiljø og plads til både leg og swimmingpool på græsplænen. Beliggenheden er pragtfuld med kort og sikker vej til Pilegårdsskolen, børnepasning, idrætsfaciliteter og indkøb. Samtidig er der ikke langt til Kalvebod Fælled, hyggelige Dragør og metroen ved Vestamager Station.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer AM-EP215
Byggeår 1959 / 1962
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 110 m 2
Grundareal 545 m 2
Bebyggetareal 110 m 2
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!