Lyrens Alle 34
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 5.095.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.052

Lyrens Alle 34
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 109m2

Flot murermestervilla i et godt område i Tårnby

Del bolig
Følg bolig

I et børnevenligt kvarter tæt på Travbaneparken i Tårnby kan I nu overtage denne murermestervilla i halvandet plan. Boligen fremstår nydeligt i røde sten med rødt tag og rummer et køkken, en stue, en udestue, to værelser og et badeværelse med rig mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på indretningen. Desuden er der en bebyggelsesprocent op til 30%, hvis I skulle ønske det. Velkommen indenfor.

Jeres nye adresse befinder sig i et attraktivt område med gode forhold for børnefamilien. Daginstitutionen findes i gåafstand ligesom Løjtegårdsskolen og indkøbsmuligheder. Ydermere er I tæt på Amagerhallen med et bredt udvalg af sportsaktiviteter, mens en kort cykeltur fører til svømmehallen. Både bus og togstation nås i gåafstand, og I er nær motorvejen.

Rundturen starter i den store stue, der har et flot lysindfald fra syd, som skaber en behagelig stemning i det indbydende rum. De mange kvadratmeter har potentiale til, at I kan indrette forskellige opholdszoner, og I får nemt plads til både et spiseområde og et sofahjørne, hvor familien kan samles. Videre venter køkkenet, og også her er der plads til at indrette med et spisebord.

I skal også se udestuen, der ligger godt for solen mod vest og tilgås via stuen. Her kan I trække i læ, når sommeren går på hæld og stadig nyde udsigten til den frodige have og følge sæsonernes skiften. Stueetagen afrundes af et badeværelse med separat bruseniche.

På førstesalen venter soveafdelingen med to gode værelser, der begge har faste skabe. De er veldisponerede og rummelige, så I let får plads til at indrette efter jeres ønsker og behov.

Udendørs findes haven, som er godt aflukket af den omkransende hæk, og hvor I får flere terrasser, heraf én overdækket. I skal også se carporten.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 eller mail hertil: Taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnby og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-IS245
Byggeår 1924
Energimærke E
Rum 3
Boligareal 109 m 2
Grundareal 740 m 2
Bebyggetareal 91 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 255.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.781 / 19.041

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?