Lyngborgvej 29
2770 Kastrup
SOLGT

Lyngborgvej 29
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 113m2

Villa med muligheder i Løjtegårdskvarteret

Del bolig
Følg bolig

Vil I sætte eget præg på jeres næste hjem, så se lige denne villa i Løjtegårdskvarteret, der er et populært område, som ligger perfekt nær Travbaneparken, sportsaktiviteter og børnefamiliens hverdagsbehov med skolen helt tæt på. Området har gennem de seneste par år gennemgået en forvandling, som kommer jer til gode, når I rykker ind med flyttekasser og boligdrømme.

Jeres nye villa har en god planløsning, men den kan ændres, hvis I har andre behov. For nu er der tre indretningsvenlige værelser, som ligger side om side, mens opholdsafsnittet består af en hyggelig stue med åben forbindelse til køkkenet. De tidløse køkkenelementer er lyse og nydelig, og det er oplagt at placere spisebordet nærved, mens sofaen kan stilles nær havedøren, så I kan nyde sommerbriserne, der strømmer ind på varme dage. I badeværelset er der regnbruser, og i baggangen er der grovkøkken og plads til andre praktiske gøremål.

Haven er anlagt, så den er let at holde med plads til gyngestativ og sandkasse, mens den overdækkede terrasse bliver herlig til de lune sommeraftener. Oasen er opvokset og afskærmet med garage fortil, hvor den brede indkørsel også kan rumme traileren.

Området er endnu et højdepunkt, for her får I glæde af nærheden til grønne områder, mens børnene kan gå til skolen på få minutter, og på samme vis når I let indkøbsmuligheder. For pendleren er der bus og Tårnby Station, som I finder vej til på cyklen. Det er også let at tage bilen til Indre By, for det tager blot 20 minutter.

Er det jer, der skal skabe minder her - book en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 57 14 09 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Sagsnummer AM-EP289
Byggeår 1962 / 1974
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 113 m 2
Grundareal 967 m 2
Bebyggetareal 113 m 2