Løjtegårdsvej 26
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 4.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.129

Løjtegårdsvej 26
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 192m2

Spændende og rummelig villa i Kastrup

Del bolig
Følg bolig

I det attraktive Løjtegårdskvarter i Kastrup finder I denne rummelige villa, som nu kan blive jeres næste hjem. Her venter jer en ejendom, der breder sig over kælder, stueplan og første sal, som fremtræder i original stand, men som med de rette idéer og kreative løsninger nemt kan omdannes til præcis den bolig, som I går og drømmer om.

I overtager nøglerne til en smuk, rød murstensejendom fra 1935, som i sin oprindelse var opdelt i to ideelle anparter, men nu er det hele slået sammen til en enhed. I får derfor de bedste betingelser til at bosætte jer her med den store familie, flere generationer under samme tag eller måske I ønsker at drive erhverv fra adressen, så kan der søges om dette.

Indenfor råder stueplan over et værelse, et badeværelse såvel som et køkken og to stuer en suite. Stuerne fremtræder med brede vinduespartier, der gavmildt lader dagslyset strømme ind, og samtidig er der herinde også et flot trægulv. Videre ledes I op på førstesalen, som ligeldes har et værelse, et badeværelse, et køkken samt to stuer en suite. Sluttelig er der i kælderen seks disponible rum med flere brugsformål og et badeværelse med badekar.

Udenfor får I glæde af en stor grund, der breder sig over 1.055 m2. Her er der et praktisk udhus opdelt i to rum samt en bygning med garage i bunden og et disponibelt rum i toppen, som kan anvendes efter jeres ønsker og behov.

Afslutningsvis skal beliggenhedens fremhæves, da I med adresse på Løjtegårdsvej 26 bosætter jer i et børnevenligt nabolag tæt på hverdagens gøremål. I en radius af en kilometer finder I både pasningstilbud, indkøbsmuligheder og Løjtegårdsskolen. Sidstnævnte er under 200 meter væk, og børnene kan trygt komme frem og tilbage.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Løjtegårdsvej 26, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP305
Byggeår 1935
Energimærke E
Rum 3
Boligareal 192 m 2
Grundareal 1.055 m 2
Kælderareal 93 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 240.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 27.359 / 22.214

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.