Kongelundsvej 357
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 3.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.783

Kongelundsvej 357
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 106m2

Hyggelig etplansvilla med god beliggenhed i Tårnby

Del bolig
Følg bolig

I et attraktivt kvarter i Tårnby nær Kalvebod Fælled og hverdagens behov ligger denne fine etplansvilla og er klar til nye ejere. Huset trænger til en modernisering, hvorfor I her får chancen for at skabe jeres drømmehjem. Indenfor venter jer en stor stue, et køkken, et alrum, to værelser, et bryggers og et badeværelse.

I bosætter jer I et godt område, hvor I kan nå de fleste af dagligdagens gøremål til fods. Bussen kører få skridt fra hoveddøren, og i en radius af 450 meter finder I indkøb og pasningstilbud til de yngste. De større børn kan tilmed nemt cykle til Skelgårdsskolen på omtrent fem minutter. Endelig kan I nyde de smukke naturomgivelser på Kalvebod Fælled og i Ugandaskoven, og skal I til Indre By, klares det let med metroen fra Vestamager Station.

Den nydelige villa fra 1952 præsenterer sig udefra med en hvid facade og sortrammede vinduer. Til huset hører en garage på 35 m2 med vand og varme, hvor der er indrettet tre disponible rum. Garagen kan med fordel renoveres og inddrages til beboelse, hvis I eksempelvis har behov for flere børneværelser eller et ekstra badeværelse.

I den indbydende stue strømmer dagslyset ind gennem det store, charmerende vindue med sprosser og døren ud til den overdækkede terrasse. Her kan I glæde jer til at indrette en afslappende sofagruppe med udsigt til den frodige have, mens spiseafdelingen kan placeres nær køkkenet med sorte og hvide fronter.

Fra køkkenet er der adgang til et mindre alrum, og her kan I med fordel slå de to rum sammen og dermed skab et lækkert køkken-alrum. Videre råder I over to værelser, et praktisk bryggers og et badeværelse med brus.

Haven er anlagt med græsplæne, hyggelig beplantning, en lille træterrasse og ikke mindst den overdækkede terrasse med god plads.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kongelundsvej 357, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-EP148
Byggeår 1952 / 1972
Energimærke F
Rum 3
Boligareal 106 m 2
Grundareal 623 m 2
Bebyggetareal 106 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 170.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.464 / 12.623

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.