Kongelundsvej 324
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 5.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.898

Kongelundsvej 324
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 164m2

Nyere energivenlig villa med gulvvarme i alle rum

Del bolig
Følg bolig

Glæd jer til at nyde tilværelsen i Kastrup, hvor denne indbydende villa venter jer. I får fornøjelsen af et velindrettet og moderne hus fra 2010, mens I kan nyde udelivet i den store, lukkede have. Ydermere får I kort afstand til alle byens muligheder.

Ejendommen er hensigtsmæssigt tilbagetrukket på en koteletgrund og præsenterer sig flot med gråmalet træfacade samt hvide døre og vinduer. Inden døre er der en behagelig atmosfære og dejlige lysindfald.

Køkken-alrummet udgør et pragtfuldt opholdsmiljø, hvor I kan samles om middage ved langbordet. Her strømmer sollyset ind fra ovenlysvinduerne, og loftet går ligeledes helt til kip, hvilket forstærker følelsen af rummelighed. Det store køkken er indrettet i en U-form og fremstår med pæne, tidløse elementer og kvalitetshvidevarer. Der er franske døre til dagligstuen, hvor I får rigelig rum til at indrette en hyggelig sofasektion.

Endvidere står tre værelser klar til at danne ramme om jeres nattesøvn, og alle er udstyret med indbygningsskabe med skydelåger. Det ene tilfalder med fordel forældrene, som får direkte adgang til et badeværelse med to håndvaske, mens resten af familien har husets øvrige badeværelse til rådighed. Endelig gavner det store bryggers jeres hverdag.

Haven er velanlagt med en plan plæne og frodige bede, og takket være den sydvendte orientering er der sol fra morgen til aften. Det kan I især se frem til på fliseterrassen, der indbyder til selskabelige grillarrangementer.

I bosætter jer tæt på alt det, I får behov for i hverdagen. Der er ganske få skridt til dagligvarebutikker i nærområdet, og inden for halvanden kilometer tilgår I også både pasningstilbud, skole og Vestamager Metrostation på Ørestaden.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Kongelundsvej 324, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP292
Byggeår 2010
Energimærke B
Rum 5
Boligareal 164 m 2
Grundareal 700 m 2
Bebyggetareal 164 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 270.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 31.468 / 25.601

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.