Klintebjergvej 6
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.009

Klintebjergvej 6
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 119m2

Mulighedsfyldt villa på attraktiv beliggenhed i Tårnby

Del bolig
Følg bolig

På Klintebjergvej 6 bag Tårnby landsby, kirken og gadekæret mødes I af denne lyse og velindrettede etplansvilla, der nu kan blive jeres næste hjem. Her kan I foruden en skøn bolig også glæde jer over en attraktiv beliggenhed, der placerer jer tæt på alt, som I skal bruge i jeres dagligdag.

I bosætter jer dejligt i Tårnby, hvorfra I får let adgang til flere skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, som alt sammen nås indenfor en radius af en kilometer. Herudover tilgodeses pendleren også med fine tilkørselsforhold til motorvejsnettet samt kort afstand på kun 200 meter til både bus og tog fra Tårnby station. Yderligere er der heller ikke langt til Tårnby Torv og Fields, og hvis I vil nyde de grønne omgivelser, fører cyklen jer nemt til både Amager Fælled og Amager Strandpark.

I bosætter jer i en nydelig rødstensejendom opført i 1966, hvor der venter jer 119 m2 fordelt over ét plan. Indenfor får I en fortrinlig planløsning med tre værelser samlet i den ene ende af boligen. Alle tre værelser har indbyggede skabe, ligesom de også alle har en fornuftig størrelse. I samme ende som værelserne ligger et brusebadeværelse med stengulv, og videre kommer I til et praktisk bryggers ligeledes med stengulv og til sidst køkkenet og vinkelstue. Det åbne køkken beriger jer med fine opbevaringsløsninger, og i stuen er der udsigt til haven og et flot lysindfald gennem de brede delvise nye vinduespartier, som lader dagslyset strømme ind.

Yderligere er der udenfor en carport, drivhus, værksted, hønsehus og cykelskur samt et brugbart fuldmuret anneks på 50 m2 med stengulve og gulvvarme, som I kan benytte til jeres ønskede formål. Annekset har fornyeligt fået helt nye vinduer og en ny dør. Endelig er der udenfor en pragtfuld og velanlagt have med flere terrasser, hvor der er plads til at nyde solen med familie og venner. Rundt på grunden er der mange stauder, højbede, diverse træer såsom æble, pærer, blommer, kirsebær og morbærtræer. Derudover gror jordbær, hindbær, solbær og stikkelsbær lystigt. I har her alle muligheder i at blive selvforsynende i de fantastiske udeomgivelser.

Kontakt os på tlf.: 3842 2320 for en personlig fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor e og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer TA-CH156
Byggeår 1966
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 119 m 2
Grundareal 891 m 2
Bebyggetareal 119 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.397 / 18.679

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.