Jacob Appels Alle 10
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 4.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.343

Jacob Appels Alle 10
2770 Kastrup

Rækkehus , 115m2

Forskudt rækkehus nu til salg!

Følg bolig
Del bolig

OMRÅDET:
I et fredeligt, attraktivt kvarter i Kastrup har vi lige nu dette flotte rækkehus til salg. Boligen er ideel til familien, der ønsker lyse og indbydende rammer om hverdagen, en overskuelig solrig have samt alle hverdagens nødvendigheder tæt på.
Fra ejendommen er der nemlig kort afstand til både Pilegårdsskolen og Løjtegårdsskolen, ligesom I kan lade bilen stå, når familiens yngste skal afleveres i daginstitution, eller I skal handle ind til weekenden. I kommer til at bo nær flere naturområder, og Amager Strand nås på omtrent ti minutter på cyklen. Pendleren kan også se frem til gode forbindelser med offentlig transport, da I finder både bus, Tårnby Station og motorvejen nær hjemmet.

EJENDOMMEN:
Boligen er opført i 1948 med et tidstypisk udtryk, men siden har man løbende renoveret med blandt andet nyt køkken og modernisering af trappe til første sal i 2010 samt udskiftning af tag i 2014.

INDRETNING
Hjemmet fordeler sig over flere plan med opholdsrum i stueplan. Her er Kvik-køkkenet etableret med hvide elementer, loftspots og plads til en spisekrog, hvor avisen kan læses, mens kaffen brygger. I den tilstødende stue med trægulv sørger de høje, vestvendte vinduer for, at solens stråler kan flugte gennem rummet. Første sal er indrettet som soveafdeling med tre værelser og et badeværelse, mens I på anden sal møder et stort disponibelt rum med synlige loftsbjælker og en skøn atmosfære. Slutteligt kan I gå på opdagelse i kælderen med egen indgang og flisegulv. Hernede finder I to disponible rum, et vaskerum samt et badeværelse.
Bilen parkeres i den flisebelagte forhave, mens der bagtil venter en grøn oase med græsplæne og en solrig terrasse, hvor I kan slappe af med kølig hvidvin i glassene og steaks på Weberen.

Kontakt os for en fremvisning!

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 31 53 46 54 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: ep@paulun.dk

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-AK041
Byggeår 1948 / 1975
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 115 m 2
Grundareal 242 m 2
Kælderareal 51 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 210.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.001 / 15.101

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.