Hadsten Alle 1
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 3.850.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.756

Hadsten Alle 1
2770 Kastrup

Rækkehus , 114m2

Sjældent udbudt enderækkehus nu til salg!

Følg bolig
Del bolig

Nu udbydes dette veldisponerede rækkehus for kun anden gang siden 1958. Her tilgodeses I med en dejlig beliggenhed i Kastrup i en bolig, der byder på tiltalende opholdsmiljøer i stueplan og tre fine værelser på førstesalen. Hertil kommer en god, rummelig kælder og en yndig have. Huset har fået foretaget en række opdateringer med eksempelvis et nyt tag og efterisolering i 2017, og ligeledes fik tilbygningen skiftet tag og blev efterisoleret i 2018. Der er desuden opsat en varmepumpe i 2019. I kan tilmed glæde jer over, at huset er det eneste i bebyggelsen, som tilbyder jer en garage/disponiblet rum med tilgang inde fra huset. Inden døre gør stuen sig bemærket med et behageligt lysindfald fra den overdækkede terrasses vinduespartier. Takket være en tilbygning får I nemt indrettet en indbydende sofagruppe til filmaftener med fredagsslik i den nordlige ende, mens I kan drage fordel af vinduespartiet i den sydlige ende ved at opstille en spisesektion. Kokkerierne kan udfolde sig i det velholdte køkken, som er udført med en ovn i arbejdsvenlig højde og klassiske skabsløsninger. En åbning giver tillige et hyggeligt kig til morskaben i stuen. På førstesalen åbner en repos op for de tre værelser. Her finder I også et pænt badeværelse med hvide vægfliser og brus. Kælderen indeholder tre disponible rum, der kan anvendes efter jeres ønsker og behov. På de kolde vinteraftener kan I lade jer gennemvarme i spabadet, som er opstillet i kælderens nydelige flisebadeværelse. Udenfor får I glæde af en sydvendt overdækket terrasse samt en åben terrasse og en have, der prydes af et japansk-inspireret hjørne, hvor lyden af det rislende vandfald får skuldrene til at sænke sig. I får adresse i et ganske børnevenligt kvarter med en legeplads på den anden side af vejen, som I har perfekt udsyn til fra køkkenvinduet. I er tilmed tæt på både skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 31 53 46 54 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: EP@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-EP052
Byggeår 1958 / 1975
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 114 m 2
Grundareal 381 m 2
Kælderareal 47 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 195.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 15.536 / 13.798

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.