Egtvedvej 32
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 6.175.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.259

Egtvedvej 32
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 153m2

Indflytningsklar villa i det attraktive Pilegårdskvarter

Del bolig
Følg bolig

Med adresse i det attraktive Pilegårdskvarter kommer I til at bo tæt på Vestamager Metro, indkøb og Pilegårdsskolen, så hverdagen bliver let at planlægge. Jeres nye hjem er opført i 1972, men siden renoveret og opdateret, så I får virkelig lækre rammer i den veldisponerede bolig med forældresuite, køkken-alrum og udestue. Læg dertil en hyggelig have med flere terrasseområder og plads til leg.

Huset tager godt imod jer med en nydelig, lys facade og fine sprossevinduer, der sørger for at dagslyset strømmer ind i boligen. Der er to indgange, hvoraf den ene er en praktisk entré med skabe, mens den anden hurtigt fører jer til boligens attraktive forældresektion, hvor soveværelset har garderobe og badeværelse en suite. De resterende tre værelser er placeret i den modsatte ende af huset sammen med endnu et moderne badeværelse, der stilmæssigt matcher det andet. Kernen i boligen er køkken-alrummet med grebsfrie, hvide elementer og amerikanerkøleskabet. Alrummet giver både adgang til udestuen, der bringer jer helt tæt på havens idyl, ligesom det glider sammen med stuen, hvor pilleovnen spreder hygge på kølige dage. Fra stuen kan I desuden gå direkte ud i sommersolen.

Den lukkede og ugenerede have bliver et herligt aktiv i de varme måneder, hvor grillmiddage på terrassen og mange timers leg med boldspil, badebassin og trampolin fylder den nemme oase. Fortil er der en dobbelt carport i tilknytning til en garage.

I kommer til at bo på en rolig villavej, hvor nærheden til Fælleden gør det oplagt at snøre løbeskoene og nyde de naturskønne omgivelser i raskt tempo. På samme vis bliver hverdagen fordelagtig, da I har metro, skole, pasningstilbud og indkøb i en radius af omtrent halvanden kilometer.

Vi glæder os til at slippe boligdrømmene løs sammen med jer. Book en fremvisning på tlf.: 6162 7627

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Egtvedvej 32, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS246
Byggeår 1972
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 153 m 2
Grundareal 743 m 2
Bebyggetareal 203 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 310.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.379 / 23.061

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Få en gratis vurdering
Måske din bolig også er steget i værdi?