Dronningborgvej 29
2770 Kastrup
SOLGT

Dronningborgvej 29
2770 Kastrup

Rækkehus , 96m2

Rækkehus med 168 etagemeter til salg på den helt rigtige lokation

Følg bolig
Del bolig

OMRÅDET:
I ét af Tårnbys mest eftertragtede kvarterer finder I dette rækkehus, som breder sig over tre etager og dermed giver jer plads til familielivet. Boligen fremtræder lys og indbydende, og herudover kan I se frem til en sublim beliggenhed nær alle dagligdagens gøremål.

Med adresse på Dronningborgvej 29 kan I glæde jer over at få under én kilometer til Løjtegårdsskolen, daginstitution og indkøb, mens Tårnby Station ligger omtrent to kilometer fra huset. Ydermere er området også præget af natur, og på cyklen kommer I hurtigt til kysten.

Rækkehuset er fra 1952, men er løbende blevet vedligeholdt så huset i dag står i rigtig fin stand, men med respekt for huset.

INDRETNING:
Rækkehuset rummer i alt 168 etagemeter fordelt over kælder, stueplan og førstesal. I stueplan venter et nyere køkken i lyse elementer, og med direkte udgang til husets forlængede arm af en fantastisk hyggelig udestue. Her er et godt kig til haven. Husets stue har en god størrelse og er med et godt gennemtrængende lys fra begge ender. Her kan både indrettes med spisebord og sofagruppe. På førstesalen giver reposen adgang til tre værelser, hvoraf to af dem har faste skabe, og det ene har også en fransk altan. Som afslutning på førstesalen bliver I mødt af et nyere lækkert badeværelse med bruseniche. Endelig kan I gå ned i kælderen som her er mere anvendeligt end din nabos.
Kælderen har eget toilet og bad, og ikke mindst et rigtig fint tekøkken. Det er altså helt perfekt til teenageren eller de overnattende gæster, da der til kælderen også er egen ind-/udgang.
Ydermere har kælderen et praktisk vaskerum.

Vi ved af solid erfaring, at et sådan rækkehus ofte har mange bejlere, så hvis I kan se jeres liv udfolde sig her?

Så vent ikke med at kontakte os for en fremvisning på 38422320 eller mail på taarnby@paulun.dk.

Sagsnummer TA-AK015
Byggeår 1952
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 96 m 2
Grundareal 248 m 2
Kælderareal 48 m 2
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.