Capellas Alle 24
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 5.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.489

Capellas Alle 24
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 136m2

Flot og velindrettet villa i Tårnby

Del bolig
Følg bolig

På Capellas Alle 24 i Tårnby på Amager står denne fortrinlige funkisvilla, der ikke alene kan bryste sig af en attraktiv beliggenhed tæt på alt, I måtte få brug for, men også toner frem med et skarpt udtryk og en spændende, velkomponeret planløsning. Velkommen til.

I bosætter på en stille, fredelig villavej, og fra jeres fremtidige adresse kommer hverdagen let til at gå op i en højere enhed. Inden for en radius af bare 600 meter kan I tilgå skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom I er placeret hensigtsmæssigt i forhold til udmærkede idrætsfaciliteter, grønne rekreative arealer og offentlig transport. På vejen hersker desuden et behageligt naboskab.

I 2018 og 2019 undergik villaen en nærmest altomfattende istandsættelse, og ved samme lejlighed tilføjede man en stor tilbygning, der i dag indeholder det imponerende køkken-alrum.

Allerede udefra præsenterer villaen sig med en smuk, pudset facade, og inden døre råder I over et samlet boligareal på 136 kvadratmeter, hvortil endnu 40 kvadratmeter i kælderen skal medregnes. Hjemmet centrerer sig netop omkring alrummet, hvor køkkenet er udført i henholdsvis lyse og mørke nuancer. Ind ad vinduerne modtages et fornemt lysindfald. Et par trin oppe herfra har I en stue, og etagen afrundes af et værelse.

På førstesalen tilgodeses I af yderligere to værelser og et badeværelse, og i kælderen venter yderligere et badeværelse samt et vaskerum og et disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder.

Haven er overkommelig at passe i kraft af dens størrelse, men ikke desto mindre er den anlagt med solrige terrasser, så I altid kan finde et passende sted at slå jer ned. Et isoleret skur til alskens opbevaring finder I ligeledes.

Boligen har ligeledes lige investeret i varmepumpe, som er en væsentlig ting af have i tankerne netop i disse tider med stigende gas priser.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 57 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Capellas Alle 24, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB311
Byggeår 1943 / 2017
Energimærke D
Rum 7
Boligareal 136 m 2
Grundareal 434 m 2
Kælderareal 40 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 285.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 33.034 / 26.874

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.