Bredskiftevej 9A
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 4.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.977

Bredskiftevej 9A
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 161m2

Villa med pool i et dejligt område i Kastrup

Del bolig
Følg bolig

Er I på jagt efter en villa, der har lækre detaljer såsom loft til kip, klinkegulve og pool i baghaven? Lige her på Bredskiftevej 9A i Kastrup kan I sætte flueben ved mange af jeres ønsker til en bolig. I kommer blandt andet til at bo i gåafstand til indkøbsfaciliteter, daginstitution og skole, og inden for en radius af to kilometer har I transportmuligheder som metro, bus og Øresundsmotorvejen.

Boligen er i halvandet plan på 161 m2 og fordeler sig over stueplan med stue, spisestue, køkken, badeværelse, gæstetoilet og bryggers, og en første sal med tre værelser. Af istandsættelser kan blandt andet fremhæves nye vinduer i perioden 2013-2015, ny terrassedør i 2017 og en ny vandvarmer til fyret i 2018.

Det første, I møder, er den store entré, som fik nyt flisegulv i 2015. De lyse fliser er også at finde ude på det tilstødende gæstetoilet. Det U-formede køkken er i fransk landstil med lyse, udskårne fronter, en massiv træbordplade og mørkegrå gulvklinker med varme. Fra den ene side af køkkenet er der åbent ind til spisestuen, hvor de sydvendte vinduer giver et dejligt lysindfald og de fritlagte bjælker skaber en charmerende stemning. Badeværelset har detaljer som en ekstra lang, hvid bordplade med indstøbt håndvask og en muret bruseniche.

Førstesalens tre værelser har alle sammen loft til kip, hvor I kan se de hvidmalede, fritliggende bjælker og med vinduespartierne får I godt med naturligt lys ind i alle rummene.

I baghaven finder I den 1,2 meter dybe, Saltvandspool som er dejlig nem at holde, der fik ny varmepumpe i 2015, omgivet af Bradstone-fliser. Der er også flere oaser, som terrasser, drivhus og græsplæne, hvor I kan sidde og nyde solen.

Alt i alt er dette en unik bolig med en central beliggenhed i et hyggeligt nabolag med en aktiv, hjælpsom grundejerforening.

Utrolig skøn villa meget centralt i Tårnby.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38422320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer TA-EP085
Byggeår 1825
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 161 m 2
Grundareal 768 m 2
Bebyggetareal 106 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 220.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.278 / 15.583

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Bredskiftevej 9A, 2770 Kastrup.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Emil Pedersen

Butikschef

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.