Børkop Alle 18
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 4.095.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.257

Børkop Alle 18
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 109m2

Familievenligt rækkehus i det eftertragtede Løjtegårdskvarter

Del bolig
Følg bolig

Tre værelser, to badeværelser og et fremragende stuemiljø er nogle af højdepunkterne ved grundplanen på dette dejlige rækkehus, som nu kan blive jeres. I vil også elske haven og den lukkede terrasse, ligesom det fantastiske nærmiljø i Tårnby giver smil på læben.

Ejendommen ligger i Løjtegårdskvarteret, som er perfekt til familien. Her er I nemlig tæt på skole, institutioner og indkøb, ligesom Travbanens grønne områder er lige i nærheden sammen med legepladser og Amagerhallen. Når fritiden yderligere skal forsødes, kan I på omtrent ti minuter i bil nå til Den Blå Planet, Kastrup Lystbådehavn og Amager Strandpark. En tur på cirka fem minutter i modsatte retning får jer til Amager Fælled og Field's. Bussen stopper under 250 meter væk, og I kan cykle til Tårnby Station.

Det klassiske rækkehus er løbende istandsat. Med undtagelse af enkelte vinduer er de alle skiftet siden 2011, hvor de nyeste kom til i kælderen i 2019. Husets tag er fra 2012, der er hulmursisoleret i 2014, og fyret er skiftet i 2015.

I skal starte med at se de to stuer, hvor den bagerste bidrager med ekstra charme qua skifergulvet med varme under. Den anden stue har forbindelse til køkkenet med en åbning i væggen, der giver mulighed for at give en hånd med lektierne eller se til børnenes leg, mens lasagnen samtidig tager form. Køkkenet er stilrent med træbordplader, og ovnen er placeret i arbejdshøjde.

På første sal findes de tre værelser sammen med det ene badeværelse, mens det andet badeværelse ligger i kælderen. Sidstnævnte er samtidig anvendelig med et godt vaskerum og et disponibelt rum.

Nyd livet i haven, hvor den lukkede terrasse forlænger sæsonen markant. Der er også plæne og terrasse i det fri, ligesom I kan arrangere siddepladser foran huset.Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Børkop Alle 18, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB334
Byggeår 1958 / 1972
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 109 m 2
Grundareal 201 m 2
Kælderareal 45 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 205.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 23.374 / 18.979

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Børkop Alle 18, 2770 Kastrup.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.