Arnager Alle 9
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 7.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.554

Arnager Alle 9
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 145m2

Totalrenoveret murermestervilla med stor grund i attraktivt kvarter!

Del bolig
Følg bolig

Leder I efter et hus med sjæl, som er renoveret, så det passer til en moderne families ønsker og behov? Så skal I se nærmere på denne charmerende murermestervilla, der er placeret i Tårnby. I flytter ind i et totalrenoveret hjem med køkken-alrum, tre værelser, to badeværelser og ej at forglemme en kælder i høj boligstandard. Haven er også værd at bemærke, som forkæler jer med mange frugttræer og bærbuske. Velkommen til Arnager Alle 9.

I bosætter jer i et dejligt kvarter med søde naboer og et godt sammenhold med årlig sommerfest, loppemarked og fastelavnsfest. Dertil er I i gåafstand til Korsvejens Skole, Vuggestuen Tårnbyparken og offentlig transport. Indkøbsmuligheder finder I også nær adressen, hvilket får jeres hverdag til at glide let.

Ejendommen blev i 2017 totalrenoveret med blandt andet nye vinduer, gulvvarme, sildebensparket, et nyt køkken samt etablering af badeværelset i kælderen.

Indenfor venter jer et stueplan dedikeret til de samlende opholdsrum. Med andre ord er dette husets hjerte, og det hvide, tidløse køkken er i åben forbindelse med det rummelige stuemiljø, så I altid er nær hinanden uanset, hvad I laver på denne etage. De smukke detaljer som stuk, sildeben, en sydvendt karnap, der anvendes som hyggekrog, og et dejligt lysindfald fuldender hertil den rare atmosfære. I kan fra køkkenet tilgå en solrig, sydvestvendt terrasse.

Første sal byder på tre gode værelser, hvoraf det ene har adgang til en mindre altan. Derudover er der et badeværelse med brus, mens kælderen råder over husets største badeværelse foruden to disponible rum.

Haven er frodig og er et fantastisk sted at opholde sig for både store og små med de mange frugttræer, bærbuske og blomster, der tilføjer en idyllisk stemning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3842 2320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Arnager Alle 9, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-EP139
Byggeår 1927
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 145 m 2
Grundareal 797 m 2
Kælderareal 77 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 380.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 32.501 / 28.374

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.