Amager Landevej 262
2770 Kastrup
Kontantpris
kr. 5.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.539

Amager Landevej 262
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 163m2

Velindrettet villa med nem have nær Travbaneparken

Del bolig
Følg bolig

Med nøgleord som lækre lysindfald, en nem have og gulvvarme overalt i boligen får I gode rammer i denne villa. Glæd jer til fire værelser og et stort opholdsmiljø, der sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Boligen er totalrenoveret i slutningen af 2009 og oveni har boligen en luft-til-vand-varmepumpe fra januar 2023 og et solcelleanlæg fra december 2022. Endelig får I en skøn nærhed til Travbaneparken og hverdagens gøremål.

Samlingspunktet er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet. Desuden er der udgang til terrassen og haven, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Oveni gør indretningen det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Det stilrene Vordingborg-køkken fra 2009 byder på lækre Siemens-hvidevarer og hvide højglanselementer med god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Her kan I tilberede middag og samtidig deltage i snakken ved spisebordet.

Videre rummer boligen fire værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der et bryggers og et rummeligt badeværelse, som er særligt komfortabelt med en dobbelthåndvask og en bruseniche.

Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Haven har en græsplæne til leg og aktiviteter i det fri, mens den hyggelige terrasse indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der et skur fra 2022.

I finder bus, indkøb og skole inden for én kilometer, mens daginstitution og Tårnby Station er en kort cykeltur væk. Ligeledes er der ikke langt til den kommende Flyverby. Desuden kan I få pulsen op i sportshallen, ligesom Travbaneparken inviterer til afslapning og aktiviteter i det fri. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, mens Indre By er et kvarters kørsel væk.

Kom og oplev boligen
.
Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Amager Landevej 262, 2770 Kastrup.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB350
Byggeår 1954 / 2010
Energimærke A2015
Rum 6
Boligareal 163 m 2
Grundareal 700 m 2
Bebyggetareal 163 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 275.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 31.935 / 25.980

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.