Ægyptensvej 38
2770 Kastrup
SOLGT

Ægyptensvej 38
2770 Kastrup

Villa, 1 fam. , 181m2

Renoveret rummelig villa i attraktivt kvarter

Del bolig
Følg bolig

Når I har lagt vejen forbi den fine etplansvilla i Kastrup, kan I lige så godt fortælle omgangskredsen, at I har fundet jeres næste hus. Takket være istandsættelser siden 2018 fremstår ejendommen flot fra yderst til inderst, og tilmed har den en god planløsning. Læg dertil en nem have til afslapning, og boligdrømmen er komplet.

Udefra ankommer I til en facade, som er filtset i 2021 og står skarpt. Dette suppleres af sorte kontraster på vinduesrammerne, terrasserne og ikke mindst det rummelige skur.

Inden døre lægger I mærke til gulvet i egetræsfinér, der breder sig i det meste af huset. I gangen og de to værelser har det prydet siden 2018 og endda med gulvvarme under, mens det blev lagt i 2020 i stuerne og køkkenet.

Før I bevæger jer videre til opholdsmiljøerne, skal I dog beundre badeværelsets sildebensmønster og det store, stilrene badekar. I får også en separat bruseniche samt gulvvarme, og sidstnævnte gælder tilsvarende for gæstetoilettet.

I tilgår endnu et værelse fra spisestuen. Her stjæler lysindfaldet opmærksomheden, hvilket faktisk er et gennemgående kendetegn. Store vinduespartier udvisker derfor grænsen til haven. Dette ses især i dagligstuen i forskudt plan, hvor der også er kipført loft. Køkkenet fortsætter den indbydende stemning med skydedøre til terrassen, og derudover toner støvgrønne fronter frem. Det sker i samspil med bordpladen fra 2018.

Tilbage er blot bryggerset, og så skal det nævnes, at varmtvandsbeholderen fra Vølund er skiftet efter 2018.

Udenfor flyver sommeren afsted på træterrrassen fra 2020, mens børnene leger på den velanlagte plæne. Dette kan de trygt gøre, da hele haven er lukket. Villavejen er dog stille, så de yngste kan også cykle på vejen eller farvelægge gaden med kridt. Derudover byder beliggenheden på kort afstand til Amager Fælled og Vestamagercentret, mens de almindelige hverdagsgøremål nås til fods.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 31534654 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: EP@paulun.dk

Sagsnummer TA-JF140
Byggeår 1972 / 1986
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 181 m 2
Grundareal 842 m 2
Bebyggetareal 181 m 2