Tjæreborgvej 1
2760 Måløv
Kontantpris
kr. 3.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.438

Tjæreborgvej 1
2760 Måløv

Villa, 1 fam. , 161m2

Skønt hus hvor du får hele 177 etage m2. centralt i Måløv

Del bolig
Følg bolig

Drømmer I om eget hus og have med en central beliggenhed i Måløv? Så er denne veldisponerede villa et ganske oplagt valg. Boligen har hele fem værelser samt nogle skønne opholdsrum, udestue og en hyggelig have, så I kan nyde sommeren under åben himmel - velkommen til.

Huset er opført i 1972 og præsenterer sig med en indbydende, lys atmosfære, der breder sig gennem hele hjemmet. Indretningen er tilpasset den moderne families behov, og I kan derfor se frem til en lækker vinkelstue med trægulv og velplacerede vinduer, der lader solens stråler flugte gennem rummet. Her er snildt plads til et komfortabelt sofahjørne og et spisebord, så I kan samle familien og dyste i brætspil. Fra stuen er der direkte adgang til den imponerende havestue, der bringer jer tættere på de grønne omgivelser.

Køkkenet og bryggerset ligger i forlængelse af hinanden, hvilket skaber et praktisk og funktionelt miljø, der endda er indrettet med samme farverige elementer i rød højglans. Bryggerset har plads til vaskefaciliteter, og i køkkenet kan der opstilles en spisekrog, så hjemmekokkens kreationer hurtigt kan serveres.

De fire værelser er placeret ved en fordelingsgang sammen med et brusebadeværelse. Der er et badeværelse mere i boligen, som er tilknyttet forældresoveværelset, der også har walk-through-closet. Det sidste værelse ligger i den modsatte ende af boligen.

Udenfor folder haven sig ud med en legevenlig græsplæne samt farverige blomster og planter. Her er en hyggelig atmosfære og et træhegn, der skærmer af mod vejen. Til matriklen hører desuden en garage samt to skure.

I kommer til at bo i et dejligt kvarter med kort afstand til både skole, daginstitution samt fritidsaktiviteter. Derudover er her gode forbindelser med offentlig transport, og bussen stopper blot 190 meter fra hjemmet. I har heller ikke langt til nærmeste dagligvarebutik, og Måløv Station, som nås på få minutter til fods.

Kontakt os for en fremvisning!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer OE-OH011
Byggeår 1972
Energimærke E
Rum 5
Boligareal 161 m 2
Grundareal 700 m 2
Bebyggetareal 177 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 190.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.918 / 13.298

Oliver Silberg Hansen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.