Damstien 17
2720 Vanløse
Kontantpris
kr. 10.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 10.151

Damstien 17
2720 Vanløse

Villa, 1 fam. , 136m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 11/12 kl. 12:40-13:00

Del bolig
Følg bolig

Hvis I fantaserer om at opføre et nyt hus på en stor grund ved vandet, så bør I se nærmere på Damstien 17. Her kan en anseelig ejendom skabt på et bagtæppe af jeres personlige boligdrømme nemlig blive en realitet på den 1.140 kvadratmeter store grund, hvor I kan glæde jer over søudsigten hver eneste dag.

OMRÅDET:
Foruden naboskabet med Damhussøen er der alskens tilbud i nærområdet. Fra matriklen kan I gå til dagligvareforretninger og nemt ordne hverdagens indkøb, ligesom I lynhurtigt kan hoppe på S-toget fra KB Hallen Station. Desuden skal børnene træde bare fem minutter i pedalerne for at nå til Tre Falke Skolen, hvor de også kan kaste sig over en række idrætsfaciliteter. Bedst af alt kan I altid begive jer ud på en gåtur rundt om søen eller dase i solen i Damhusparken.

EJENDOMMEN:
På grunden ligger for nuværende en ganske nydelig og velholdt gulstensvilla fra 1900 med tegltag, som I sagtens kan overtage uden videre anstrengelser. Det er ligeledes en oplagt mulighed at bygge om og til på det nuværende hus. Imidlertid er dette et perfekt sted at opføre et topmoderne og gennemtænkt helårshus, som udnytter udsigten over Damhussøen til fulde. Forestil jer at sidde helt ugeneret og fredeligt på terrassen med kaffen i hånden og ansigtet rettet mod den lune morgensol.

INDRETNING:
Ejendommen rummer 136 m2 bolig med yderligere 56 m2 i den ekstraordinære høje kælder med 3 disponible rum samt vaskerum. Yderligere består boligen af en stor lys stue i åben forbindelse med køkkenet, hvor der er direkte udgang til terrassen samt den store solrige have. Haven er herlig, og det græsklædte areal, der breder sig mod vandet, giver jer masser af rum til boldspil og leg hele året. Grunden er omkranset af hæk, og de opvoksede træer langs søbredden på den anden side af hækken forstærker følelsen af at have naturen i baghaven. Bemærk det fine legehus, som består af en gammel vintønde med kobbertag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har åbent hus med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer FB-MK300
Byggeår 1900 / 1939
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 136 m 2
Grundareal 1.140 m 2
Kælderareal 56 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 525.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 59.998 / 48.292

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Damstien 17, 2720 Vanløse.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.