Valløvej 31
2700 Brønshøj
Kontantpris
kr. 5.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 7.119

Valløvej 31
2700 Brønshøj

Villa, 1 fam. , 98m2

Hele 196 indflytningsklare etagemeter med idyllisk beliggenhed i Gl. Brønshøj med falset zinktag

Følg bolig
Del bolig

I et meget idyllisk villakvarter i det Gl. Brønshøj møder I denne lækre og funktionelle bungalow, der både egner sig til parret eller en børnefamilie. De 196 etagemeter fordeler sig ligeligt over stueplan og den fantastiske kælder, der kan anvendes på forskellig vis. Ude venter en dejlig ugeneret have med en sydvendt terrasse og en garage.

Området fremstår meget børnevenligt tæt på skole, børnehave og indkøb. Brønshøj Torv befinder sig inden for 800 meter, og efter omkring en kilometer ligger Vanløse Station med metro, hvorfor I hurtigt når København. Elsker I at dyrke motion under åben himmel, er der mindre end fem minutters gang til Degnemose og Utterslev Mose.

Ejendommen er tilnærmelsesvis vedligeholdelsesfri med falset zinktag på både hus og garage - og det er et smukt førstehåndsindtryk, I møder, når I ankommer til boligen. Alt inventar består af de bedste materialer, og så er indretningen meget tidløs. Et godt eksempel herpå er det kompromisløse unoform-køkken, hvis udformning sikrer masser af skabsplads og luft. Der er åben forbindelse til de tre stuer med herskabelige detaljer såsom stuklofterne. Også lysindfaldet er værd at bemærke, særligt i den mindste stue med direkte udgang til den højtliggende terrasse. Stueplanet fuldendes af et soveværelse med indbygget skab foruden et nydeligt badeværelse med gulvvarme, der luner om fødderne efter morgenbadet. Den meget brugbare kælder råder over egen indgang, et vaskerum, et badeværelse og tre gode disponible rum med flere indretningsløsninger.

Glæd jer til at slappe af på den solrige terrasse, der forvandles til et naturligt omdrejningspunkt gennem de lune måneder. Trappen fører ned til haven, så børnene hurtigt kan få en forfriskning mellem gyngeture og leg på den enkle græsplæne.

Vil I vide mere? Ring og bestil en fremvisning allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer FB-NS032
Byggeår 1934
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 98 m 2
Grundareal 656 m 2
Kælderareal 98 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.194 / 21.409

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.