Baunedammen 13
2605 Brøndby
Kontantpris
kr. 5.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.390

Baunedammen 13
2605 Brøndby

Villa, 1 fam. , 196m2

Yderst velholdt villa på 196m2 til den store familie med en fantastisk beliggenhed nær Brøndbyskoven

Del bolig
Følg bolig

I et særdeles attraktivt og børnevenligt område på en lukket villavej nær Brøndbyskoven møder I denne familievenlige villa, der foruden sin fænomenale beliggenhed byder på et solidt hus i virkelig flot stand med fjernvarme, en lukket og ugeneret have samt en fantastisk udsigt over Brøndbyskoven.

OMRÅDET:
I kan med ro i maven lade børnene spille bold på vejen, da jeres lille lomme er helt ugeneret af gennemkørsel. Blot 250 meter fra hoveddøren udfolder skoven sig, og hvad end I skal lufte hunden, ud at løbe eller blot spadsere en tur en mild efterårsdag, vil I utvivlsomt blive draget hertil. Når hverdagen kalder, kan I glæde jer over, at også destinationer som supermarkeder, busstoppestedet og dagtilbud ligger i gåafstand fra hjemmet, mens skoler, idrætsfaciliteter og S-toget fra Brøndbyøster Station nås i løbet af ti minutter på cyklen.

EJENDOMMEN:
Villaen fra 1975 er et solidt et af slagsen, og de i alt 196 kvm fordeler sig over halvandet plan. I samles på tværs af aktiviteter i det store opholdsrum, hvor det charmerende Vordingborg-køkken med rigelig arbejdsplads, integrerede hvidevarer og dobbeltovne ligger i åben forbindelse med stuen. Om sommeren åbner I op mod terrassen og forbinder inde og ude, og om vinteren kan I lune jer med en kop te og hjemmebag foran brændeovnen med ventilationsforstærker.

INDRETNING:
Stueplanet rummer endvidere et bryggers, et badeværelse og et stort værelse, der kan deles op i to, skulle I have behov for det. På førstesalen venter yderligere fire værelser, og især det største, som har udgang til en skøn, overdækket altan med en fortryllende udsigt over skoven. Derudover rummer ejendommen endnu et badeværelse i flot stand med gulvvarme på førstesalen.
I den lukkede have nydes udelivet på den overdækkede terrasse eller på den vældige græsplæne, og I får en muret garage og et værksted, hvor der er masser af plads til at udfolde sig.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38 41 22 00 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer FB-MK304
Byggeår 1975
Energimærke C
Rum 6
Boligareal 196 m 2
Grundareal 680 m 2
Bebyggetareal 108 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 275.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 32.111 / 25.815

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.