Stisager 108
2600 Glostrup
Kontantpris
kr. 10.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.441

Stisager 108
2600 Glostrup

Villa, 1 fam. , 272m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 03/10 kl. 12:00-13:00

Arkitekttegnet villa omringet af naturen

Del bolig
Følg bolig

Markante glaspartier trækker skoven helt ind i den arkitekttegnede villa fra 2014, hvorfor årstidernes skiften bliver kulisse for jeres hverdag. Placeringen midt i Vestskoven gør naturoplevelser til dagligdag, mens kvalitetsmaterialer og moderne komfort sørger for en sublim ramme om familielivet. I bor nær alt til hverdagen i Hvissinge, hvorfra pendleren også hurtigt når motorvejen.

Visionen om en energivenlig, veldesignet bolig er gennemført, ligesom området har et helt særligt naboskab mellem beboerne, hvis huse ligger som små øer i skoven. Gennemgående materialer er hårdttræ og vandskurede mursten, der tilsammen skaber en helt særlig harmoni, mens solceller og varmegenvindingsanlæg holder forbrugsudgifterne nede. Hverdagen lettes med centralstøvsuger og IHC-anlæg, ligesom akustiklofter bidrager til atmosfæren i jeres nye hjemmebase.

Kvadratmeterne fordeler sig over stueplan, der udspiller sig over en lækker forældresuite med eget badeværelse samt yderligere to værelser og et badeværelse. Etagen har på samme vis et bryggers. Videre på første sal venter et åbent køkken-alrum, hvor det stilrene køkken er opstillet med en smart ø, mens en havedør leder jer ud på terrassen. Anden sal fuldender hjemmet med en stue, hvor gulv-til-loft-glaspartier udvisker grænsen mellem inde og ude. Trumfkortet er tagterrassen, der straks fortryller med et smukt vue over trætoppe og hustage.

Haven er enkel og nem og glider sammen med skoven, hvilket skaber et fantastisk uderum for børnenes leg.

I flytter til et attraktivt område med gåafstand til skole, pasningstilbud og Hvissing-hallen, mens få kilometer til indkøbsmuligheder og Glostrup midtby giver nem adgang til alt andet, som I behøver i hverdagen. På cykel kan I finde S-toget og sætte kursen mod København, ligesom der er busforbindelser nær hjemmet.

Kom ud og slip boligdrømmene løs - book en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulun og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer AM-JF182
Byggeår 2015
Energimærke A2020
Rum 6
Boligareal 272 m 2
Grundareal 300 m 2
Bebyggetareal 148 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 550.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 46.973 / 40.836

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Stisager 108, 2600 Glostrup.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.