Kirsebærhaven 76
2500 Valby
Kontantpris
kr. 7.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.347

Kirsebærhaven 76
2500 Valby

Villa, 1 fam. , 198m2

Arkitekttegnet villa i Valby på 198 m2 + 60 m2 kælder & solrig have

Del bolig
Følg bolig

OMRÅDET:
På en stille og børnevenlig placering i et populært kvarter i Valby møder I denne flotte, arkitekttegnede villa med store vinduespartier. Jeres kommende familiehjem er placeret i et særdeles skønt område med mange børnefamilier og godt naboskab. I bosætter jer fordelagtigt i forhold til rekreative områder som Valbyparken og Vigerslevparken, der begge er tæt på hjemmet. Skoler, daginstitutioner og fritidsaktiviteter har I ligeledes inden for kort afstand, mens indkøbene også kan klares i gåafstand.
EJENDOMMEN:
Villaen råder over 198 veldisponerede kvadratmeter med blandt andet et stort køkken-alrum, fire værelser, to badeværelser, en sauna, og hertil får I yderligere 60 kvadratmeter brugbar kælder. Prikken over i'et er den store, solrige have med en sydvestvendt terrasse. Udenfor venter en fantastisk og solrig have samt en terrasse, der smyger sig i hele husets vinkel med adgang fra nærmest alle rum. Her kan I nyde frokosten under åben himmel eller lade børnene boltre sig i haven, mens I nyder solens varme stråler.
INDRETNING:
Som I træder inden døre, centrerer planløsningen sig omkring det lækre køkken-alrum, som sætter samværet i højsædet. Kvik-køkkenet er med stilfulde, hvide fronter og Corian-bordplader, og i forbindelse hertil har I alrummet, der prydes af et naturligt lysindfald fra det store vinduesparti. Herfra tilgår I fordelingsgangen, der leder jer til tre værelser samt et pænt badeværelse, der er moderniseret i 2018. I modsatte del af huset har I yderligere et værelse og et badeværelse med sauna. På alle værelser er der indbygget skabsplads og sildebensgulve fra 2021, og herudover kan det på samme vis fremhæves, at boligen har fået ny varmepumpe i 2020.

Lyder det som Jeres boligdrøm?

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunboligfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Sagsnummer FB-MK200
Byggeår 1975
Energimærke D
Rum 6
Boligareal 198 m 2
Grundareal 804 m 2
Kælderareal 60 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 360.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 29.740 / 26.251

Mikkel Kjellberg

Salg og vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.