Kirkevænget 16
2500 Valby
Kontantpris
kr. 25.000.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 12.093

Kirkevænget 16
2500 Valby

Villa, 1 fam. , 329m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 01/8 kl. 12:00-12:20

Historisk beliggenhed tæt på park og caféer.

Del bolig
Følg bolig

I Carlsbergkvarteret, Københavns mest eftertragtede område, toner denne klassiske murermestervilla frem, der imponerer med ikke mindre end 471 etagemeter. Hele huset er istandsat med respekt for de oprindelige detaljer, og udenfor vil I opleve en eksotisk have med et overflødighedshorn af sanseindtryk.

Med den sublime beliggenhed i Valby får I nærhed til alt. Nyd tilværelsen i det varierede caféliv, eller tag den let tilgængelige offentlige transport ind til kulturlivet i Indre By. Zoo og Søndermarken nås på ingen tid, hvor årstidernes evigt foranderlige farvespil altid er smukt at beundre på gåturene. På den historiske gade ligger også Jesuskirken, der efter sigende blev opført af Carlsberg Stifterne med henblik på at være den flotteste i Europa.

Særligt i de lune måneder forvandles haven til en fortryllende oase. Her vil I opleve et orangeri samt en italiensk, anlagt have med springvand og helt vidunderlig bevoksning med lavendel, roser og blåregn alle vegne. Det sandstensbelagte udeareal er unikt til fester, mens det opvarmede galleri føles som en forlængelse af baghaven.

Herlighederne fortsætter i de to herskabelige stuer, hvor et væld af vinduespartier og karnappen beriger med et fortrinligt lysindfald, og fra spisestuen ledes I videre ud i havestuen med udgang til en balkon. Rammerne for de kulinariske eventyr er sat i det eksklusive og specialfremstillede uno form-køkken i elm og nøddetræ, og suppleres hertil af hårde hvidevarer af bedste kvalitet fra 2017. Stueplan fuldendes af et kontor og et toilet. På første sal tilstøder det andet toilet et luksuriøst badeværelse fra Bad & Stil, og endelig får I seks værelser, heraf har to udgange til balkoner. Den højtliggende og parketbelagte kælder har egen indgang, to saunaer, endnu et badeværelse og fire disponible rum, der er meget anvendelige.

Dette var blot et udpluk, resten skal I se. Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3814 0500 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Sagsnummer FB-NG141
Byggeår 1929
Energimærke E
Rum 10
Boligareal 329 m 2
Grundareal 789 m 2
Kælderareal 172 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 1.250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 104.993 / 91.135

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Kirkevænget 16, 2500 Valby.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.