Flidsagervej 10
2500 Valby
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.997

Flidsagervej 10
2500 Valby

Villa, 1 fam. , 138m2

Del bolig
Følg bolig

Denne villa har mange goder. 205 etagemeter, forskudte plan, store, lyse rum og en moderne indretning for blot at nævne et lille udpluk. Dertil kommer en beliggenhed i et børnevenligt kvarter i Vigerslev.

Daginstitution, skole og supermarked ligger alle indenfor en radius på 600 meter. Pendleren får kort afstand til S-tog eller motorvejen, og ellers tager det blot 12 minutter på cykel, før man rammer Vesterbro eller Frederiksberg. Så byen og dens mange muligheder er stadig tæt på, omend man nyder godt af en mere fredelig og rolig beliggenhed.

Træd indenfor i entreen, som ubemærket glider over i det store stuemiljø. Et bredt vinduesparti lader sollyset strømme ind på trægulvet, og når himlen udenfor bliver grå, kan der tændes op i brændeovnen. I forskudt plan ligger køkkenet, som er udskiftet omkring 2016, så det nu lever fuldstændig op til nutidens boligtrends. Den ene halvdel af køkkenet fra Invita Køkken har hvide, grebsfri fronter, mens den lækre højskabsvæg ned gennem rummet har en varm nuance. Bordpladen er i Silestone med integreret induktionskogezone og ovnen er med pyrolyse.

Både toilet og badeværelse, som har gulvvarme, er istandsat i samme omgang, og her går de hvide fronter fra Invita Køkken igen, hvilket skaber sammenhæng i hjemmet. I badeværelset er der valgt at skabe en ekstra bred, muret bruseniche med dobbelte regnbrusere og bordpladen er i Corian.

Stueplan byder desuden på to store værelser, hvoraf den ene har indbygget skabsvæg med skydelåger og den anden har en fin detalje med karnap. Dertil kommer to disponible rum, hvor det ene er indrettet som vaskerum med Siemens vaskemaskine og en Miele tørretumbler.

Træd udenfor på den store terrasse, som sørger for, at der både er sol, når der skal slappes af på liggestolen, og når grillmiddagen serveres i de sidste solstråler. Haven er nem og indhegnet.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer FB-NG131
Byggeår 1933 / 1989
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 138 m 2
Grundareal 630 m 2
Kælderareal 67 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 25.628 / 23.089

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.