Wibrandtsvej 33
2300 København S
Kontantpris
kr. 11.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.634

Wibrandtsvej 33
2300 København S

Villa, 1 fam. , 192m2

Unikt, bæredygtigt og bevaringsværdigt liebhaveri midt på Amager

Del bolig
Følg bolig

Wibrandtsvej 33 på Amager er en bæredygtig og bevaringsværdig liebhaver villa på samlede 220 etagemeter fra 1929, der i løbet af 2017-2019 er blevet gennemrenoveret og ny tilbygning på 87 m2, med den allerstørste respekt for den oprindelige arkitektur, samt hele huset er blevet radonsikret. Liebhaverejendommen er virkelig særpræget, og alt fra sedumtaget og de åndbare materialer, som vægge, gulv og lofter er opført i, til det nøje udvalgte genbrugsinteriør bærer på en historie og en aktiv stillingtagen til tiden, hvor alt skal gå så hurtigt. Huset her gør på mange måder op med dette og repræsenterer i stedet det smukke i at bevare og give nyt liv.

Hjemmet vækker mange følelser, og I bør lægge jer i sengen i soveværelset og mærke roen der breder sig fra den grønne farve på væggene og på skønneste vis komplementeres af udsigten til det velvoksne rønnetræ udenfor. Ligeledes skal det opleves på egen krop at samles i leverummet omkring gaspejsen og bare nyde det blotlagte bindingsværk og udsigten til skur på samt en hyggelig hytte.

Boligens planløsning og gavmilde kvadratmeter vækker også tanken om at bo flere generationer under samme tag til live. På trods af, at alle elementer ligefra den gamle Carlsberg-frekvensmåler, der i dag udgør et badeværelsesmøbel, til samtlige dele af tilbygningen, der stod færdig i 2022, er lavet af genbrugsmaterialer, er det i sandhed et fremtidssynet hjem, der yndefuldt viser os vejen til en mere bæredygtig og sund tilværelse.

Haven er frodig og byder på en overflod af frugt- og nøddetræer, bærbuske og højtragende træer, der kaster skygger på den ellers solrige have.

Beliggenheden for denne enestående ejendom er midt på Amager, og en slentretur gennem nabolaget fører jer til daginstitution, indkøbsmuligheder, skole og andre hverdagslige gøremål. Det er dog især nærheden til vandet og stranden samt gode offentlige transportmuligheder, der er prisværdigt ved beliggenheden. Tilmed er der i området indlagt Fibernet.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Wibrandtsvej 33, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP299
Byggeår 1929 / 2019
Energimærke C
Rum 6
Boligareal 192 m 2
Grundareal 645 m 2
Bebyggetareal 133 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 575.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 61.381 / 50.516

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.