Vestermarksvej 11B
2300 København S
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.050

Vestermarksvej 11B
2300 København S

Villa, 1 fam. , 140m2

Fedt halvt dobbelthus med egen pool!

Følg bolig
Del bolig

Området:
Med beliggenhed i et attraktivt område kun 800 m. fra metro, Amager fælled, tæt på skole, tæt på institutioner, indkøb, Fields og ikke mindst kort afstand til centrum finder du dette flotte pudsede halve dobbelthus.

Ejendommen:
Huset er et arkitektegnet og energivenligt hus. Det er pudset og har den helt rigtige stil med sort tegltag og sprossede vinduer. Der er IKKE sparet på noget. Til huset har du en helt suveræn have med sol hele dagen. Egen pool der er nem og billig at holde. Lækkert anneks. Haven er nem at holde og der er god plads til en "lille" fodboldkamp med ungerne.

Indretning:
Huset er godt indrettet med en rummelig entre/hall med god opbevaringsplads, flot bryggers med vaskemaskinee, tørretumbler og god opbevaringsplads. Stueetagen byder desuden på et lækkert badeværelse i stilrent design. Køkken/alrum er i åben forbindelse med en skøn og lys dagligstue, som har udgang til den store syd-vestvendte terrasse. Det lækre køkken er fra HTH og holdt lyst og tidsløst. En flot trappe kombinerer 1. salen og stueetagen. På 1. sal har man et flot badeværelse og hele 4 gode værelser. Huset byder desuden på gulvvarme overalt og super flotte egetræsgulve.

Så er man på udkig efter en bolig ud over det sædvanlige, hvor der ikke er gået på kompromis med materialer, indretning el. beliggenhed, er dette boligen.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1707 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale Paulun på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer AM-NP065
Byggeår 2017
Energimærke A2010
Rum 5
Boligareal 140 m 2
Grundareal 374 m 2
Bebyggetareal 80 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.268 / 23.246

Niki Præst

Butikschef, Ejendomsmægler MDE HD (A)

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.