Vejlands Allé 115
2300 København S
Kontantpris
kr. 4.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.402

Vejlands Allé 115
2300 København S

Villa, 1 fam. , 150m2

Stemningsfuld villa med frodig have på Amager

Del bolig
Følg bolig

Med denne beliggenhed på Amager kommer I til at være tæt på grønne områder, Field's og alt til hverdagens behov. Foruden gode omgivelser bosætter I jer i en villa med et dejligt lysindfald og fin plads til familielivet med fire værelser og indbydende opholdsmiljøer til samvær og hygge. Ude venter en flot anlagt have med flere terrasser, herunder en, der er overdækket.

Inden for en radius af én kilometer finder I daginstitution, skole, indkøb, idrætshal, svømmehal og busstoppested. Kort sagt kan I gå til alt, der er behov for i ugens løb. Nyd også de naturskønne omgivelser ved Amager Fælled, og så er der heller ikke langt til metroen fra Sundby Station eller motorvejsnettet.

Ét af hjerterummene i huset i halvandet plan udfolder sig i det store køkken-alrum, hvor der i den ene side er charmerende vinduer med farverige glaspartier. Der er god plads til madlavningen i køkkenet og et spisebord i alrummet. Videre møder I en større stue med et skønt lysindfald fra flere verdenshjørner. Stueplanet fuldendes af et badeværelse, et moderne bryggers med vaskefaciliteter samt en hyggelig udestue med ovenlysvinduer og skydedørspartier til en terrasse. På første sal har I fire værelser, hvoraf nogle af dem har sorte loftsbjælker, der skaber ekstra stemning. Værelserne kan arrangeres til forældrene, børnene eller som kontor.

Udearealerne er anlagt som en gårdhave, der emmer af charme og fin, varierende beplantning. Her er forskellige terrasser, så I altid kan finde en plads i solen, mens den overdækkede er perfekt til de varmeste sommerdage. Forhaven er også nem at passe, og så kan I frem til et værksted og en dobbeltcarport.

Er I blevet nysgerrige? Ring allerede i dag for at få flere informationer.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Vejlands Allé 115, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP307
Byggeår 1925 / 1966
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 150 m 2
Grundareal 441 m 2
Bebyggetareal 93 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 215.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.640 / 19.832

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.