Tyge Krabbes Vej 11
2300 København S
Kontantpris
kr. 13.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 7.617

Tyge Krabbes Vej 11
2300 København S

Villa, 1 fam. , 241m2

Et håndværkertilbud med masser af plads midt på Amager

Del bolig
Følg bolig

Tyge Krabbes Vej 11 på Amager er en ældre sag med uendeligt mange muligheder - ganske enkelt en håndværkers drøm. De i alt 351 kvm, som fordeler sig over halvandet plan, har i tillæg en kælder på 136 kvm, så det bliver ikke plads, I kommer til at mangle. Velkommen til.

Beliggenheden midt på Amager er ganske fortrinlig, og I kan se frem til nærhed til alle hverdagens destinationer. Eksempelvis når I både indkøbsmuligheder, skole, daginstitution, bussen og gode idrætsfaciliteter til fods, men DR Byens St. giver adgang til metroen lidt over en kilometer fra adressen. Endvidere er der ikke langt til en svømmetur, for både svømmehal og Amager Strandpark nås i løbet af godt ti minutter på den tohjulede.

Tilbage på matriklen er det et endeløst potentiale, der venter på at blive forløst. I træder ind i en hall, som giver et opløftende "velkommen", og herfra forgrener stueplanet sig ud i et tosidet køkken, to værelser, et badeværelse og et toilet samt en vældig stor og indretningsvenlig stue med et ganske fortræffeligt lysindfald.

Turen går op under kvisten, for her venter intet mindre end fem værelser og et badeværelse. Med så mange værelser kan I med fordel være kreative med indretningen. De to rum mod syd har udgang til en herlig balkon. Også kælderen byder sig til med god plads i form af fem disponible rum og et toilet.

Haven er noget så skøn med velvoksne træer og en plæne til leg og aktivitet. I kan med fordel anlægge en terrasse på ny rundt om husets sydside og tilføre uderummet endnu mere værdi.

Så hvis masser af plads og en totalistandsættelse indgår I jeres krav til en bolig, så har vi drømmehjemmet lige her. Kontakt os for en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Tyge Krabbes Vej 11, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB307
Byggeår 1936 / 1976
Energimærke C
Rum 9
Boligareal 241 m 2
Grundareal 788 m 2
Kælderareal 136 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 700.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 79.834 / 64.258

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.