Svend Dyrings Vej 14
2300 København S
Kontantpris
kr. 7.895.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.896

Svend Dyrings Vej 14
2300 København S

Villa, 1 fam. , 75m2

159 etagemeter tæt på Amager Strandpark

Del bolig
Følg bolig

På en rolig villavej med kort afstand til et bredt udvalg af skoler, dagtilbud og indkøbsmuligheder står denne nydelige villa klar til overtagelse. Boligen fordeler sig over stueplan og kælder, hvor I får et køkken, en stue, en udestue, tre disponible rum, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers. Udenfor venter en dejlig have med terrasse.

Ejendommen fra 1941 præsenterer sig med en rød murstensfacade, rødt tag og hvide vinduer. Fortil har I en carport, og der er gode muligheder for at bygge til.

Indenfor starter rundturen i det U-formede køkken med hvide, tidløse fronter, hvor hverdagens måltider bliver til. Tilstødende ligger vinkelstuen, der samler familien på tværs af hverdagens aktiviteter. Her indretter I nemlig let en spisesektion med langbordet, hvor I samles om middagen og sjove spilaftener samt en sofakrog til hyggelige stunder i godt selskab. Videre har I adgang til den skønne udestue med glaspartier hele vejen rundt, der lader jer betragte årstidernes skiften i haven. Etagen afrundes af et gæstetoilet, og efterfølgende går turen til kælderen, der byder på tre disponible rum, et badeværelse med en bruseniche i glasbyggesten samt et bryggers med egen indgang og plads til vaskefaciliteter.

I træder ud på terrassen, der modtager sol fra sydvest. Her kan I placere havesættet og grillen og nyde sommeren, mens børnene leger i den lukkede og private have.

Fra adressen på Svend Dyrings Vej 14 bosætter I jer tæt på skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, så hverdagen glider let. I vil også glæde jer over den korte gåafstand til Amager Strandpark og Øresundsparken, hvor I kan tilbringe de varme dage. Metroen ligger 700 meter væk, og endelig rammer I motorvejen efter få minutter bag rattet.

Er det jer, der skal bo her?

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre..

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Svend Dyrings Vej 14, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-FB344
Byggeår 1941 / 1991
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 75 m 2
Grundareal 475 m 2
Kælderareal 72 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 395.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 45.908 / 37.091

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.