Strandlodsvej 127
2300 København S
Kontantpris
kr. 10.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.262

Strandlodsvej 127
2300 København S

Villa, 1 fam. , 141m2

Indflytningsklar villa fra 2014 nær stranden

Del bolig
Følg bolig

Her får I en helt indflytningsklar villa med loft til kip, en newyorker-væg mellem køkken-alrummet og stuen, fire værelser og to badeværelser. Boligen er opført i 2014 og ligger med gåafstand til stranden. Samtidig bor I nær både metro og hverdagsbehov på en attraktiv adresse på Amager.

Start rundturen i den stemningsfulde have, der har en fin størrelse med plads til leg på græsset, og med en skøn fliseterrasse mod sydøst er det oplagt at servere morgenmaden udendørs. De solrige rammer er vedligeholdelsesnemme og forbundet med både køkken, alrum og stue gennem havedøre.

Inde i huset er der lyst og moderne takket være velplacerede vinduer og en stilfuld indretning. Kernen i hjemmet er køkken-alrummet med en halvø, og åbner I døren, føles det nærmest som et udekøkken. Spisebordet placeres i alrummet med ovenlys, mens den tilstødende stue samler jer om Netflix og fredagsslik. De fire værelser er fordelt over en forældreafdeling med eget badeværelse, hvor dobbeltbruseren understreger boligens gennemtænkte interiør, mens de resterende tre er oplagt til børn, hjemmekontor eller hvad I end synes. Der er desuden endnu et badeværelse til fælles brug, og i bryggerset ordnes vasketøjet.

Beliggenheden nær Amager Strand gør sommerdagene ekstra skønne, og efter strandturen er et af de lokale spisesteder klar med en god frokost. I har skole, pasningstilbud og indkøb i en radius af bare 800 meter, og med metroen er det let at finde til Indre By.

Er det jer, der skal skabe minder her - så tøv ikke med at booke en fremvisning.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-FB256
Byggeår 2014
Energimærke A2010
Rum 5
Boligareal 141 m 2
Grundareal 463 m 2
Bebyggetareal 141 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 525.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 60.469 / 48.671

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.