Oxford Allé 49, st.
2300 København S
Kontantpris
kr. 3.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.611

Oxford Allé 49, st.
2300 København S

Villa, 1 fam. , 96m2

Indbydende villalejlighed i eftertragtet kvarter på Amager

Følg bolig
Del bolig

I ét af Amagers mest eftertragtede kvarterer møder du denne villalejlighed, som netop nu kan blive din. Der venter dig et lyst og indbydende indre, som strækker sig fra stueplan til en god, anvendelig kælder, mens din egen private have sætter prikken over iet.
Desuden fælles vaskerum.

Når du træder over dørtærsklen til entréen, kan du stille skoene og hænge overtøjet, inden du bevæger dig ind i hjerterummet - den fine stue. Stuen har et flot, lyst gulv, som oplyses af et naturligt lysindfald fra de velplacerede vinduespartier. Her kan du let arrangere dig med en spisesektion i den ene ende og en komfortabel sofagruppe i den modsatte, og herfra er der udgang til haven. Fortsæt derefter til køkkenet, som fremtræder lyst og stilrent med hvide elementer, som gemmer på gode opbevaringsløsninger bag låger og skuffer. Hertil kommer et soveværelse med plads til både dobbeltseng og garderobeskab, mens etagen fuldendes af et nydeligt badeværelse med separat bruseniche og vindue til udluftning.

Via trappen i stuen føres du til kælderen med egen indgang, som er i boligkvalitet og tilbyder et væld af anvendelsesmuligheder med tre disponible rum i åben forbindelse.

Udendørs kan du se frem til at nyde mange solrige stunder i haven, som strækker sig med en plæne og skønne terrassemiljøer.

Fra adressen er der gåafstand til alle hverdagens bekvemmeligheder såsom indkøb og offentlig transport, mens Amagerbrogades summende liv findes lige om hjørnet med flere hyggelige caféer og lækre restauranter. Få minutter på cykel leder dig til Sundby Metrostation, ligesom vejen til Amager Strandpark kan tilbagelægges på tilsvarende vis.

Vil du have et nærmere kig? Så kontakt os for en fremvisning af Oxford Allé 49 st.!

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-NP056
Byggeår 1933
Energimærke F
Rum 3
Boligareal 96 m 2
Grundareal 683 m 2
Kælderareal 96 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 200.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.159 / 14.298

Niki Præst

Butikschef, Ejendomsmægler MDE HD (A)

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.