Kålagervej 9
2300 København S
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.706

Kålagervej 9
2300 København S

Villa, 1 fam. , 130m2

Indflytningsklar villa med god kælder på Amager

Del bolig
Følg bolig

I Sundbyvester på Amager møder I denne fine villa, som er lige til at flytte ind I. Her kan I se frem til 130 m2 fordelt over halvandet plan bestående af en stue, et køkken-alrum, tre værelser og et badeværelse. Dertil kommer en udestue samt en god, høj kælder med blandt andet et badeværelse. Glæd jer også til haven med et stort terrassemiljø.

I bosætter jer i et dejligt villakvarter tæt på skøn natur og hverdagsbehov. Fra hjemmet kan I nemt spadsere til Amager Fælled, og om sommeren bliver Amager Strandpark med garanti et yndet udflugtsmål. Inden for en radius af cirka én kilometer finder I ligeledes skole, daginstitution, indkøb, svømmehal, busstoppested og Tårnby Station, og endelig er der masser af specialbutikker og spisesteder langs Amagerbrogade.

Villaen fra 1956 toner flot frem med en hvid facade, der prydes af et sortglaseret tag. Bilen kan parkeres i carporten, inden I begiver jer indenfor via hoveddøren eller indgangen i kælderen.

Indendøre hersker en charmerende og hyggelig stemning, og i den store stue kan I let samle familien om nære stunder. Her er der både plads til det bløde møblement og et langbord, ligesom køkken-alrummet ved siden af også har plads til et spisebord. Det tosidede køkken har lyse fronter og frie bordplader til madlavningen.

I stueplan venter jer tillige den fine udestue og et pænt badeværelse med brus. Førstesalen byder ind med tre værelser, hvoraf det største er forsynet med et indbygget skab. Til slut skal I se den anvendelige kælder, som indeholder seks disponible rum og et lækkert badeværelse, der både rummer en glasafskærmet bruseniche og et badekar.

Haven består primært af en græsplæne, og så kan I glæde jer til at indtage den solrige terrasse med et overdækket areal, hvor sommeren kan nydes i fulde drag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 14 07 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunAmager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-FB336
Byggeår 1956
Energimærke D
Rum 6
Boligareal 130 m 2
Grundareal 608 m 2
Kælderareal 90 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 37.870 / 30.597

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.