Irlandsvej 110
2300 København S
Kontantpris
kr. 5.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.797

Irlandsvej 110
2300 København S

Villa, 1 fam. , 106m2

Lys etplansvilla centralt på Amager

Del bolig
Følg bolig

Veldisponeret villa på Amager og klar til indflytning. Boligen breder sig over ét plan og byder på en veldisponeret planløsning i form af tre værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken-alrum og en vinkelstue. Dertil kommer en stor, lys udestue og en solrig have.

Boligen modtager et fantastisk lysindfald takket være brede vinduespartier. Det naturlige omdrejningspunkt er køkken-alrummet og stuen, der ligger side om side. Køkkenet fremstår med lyse, enkle skabselementer, og herfra er der videre forbindelse til den store udestue, som forlænger den lune sæson. Stuen har vinduespartier mod syd, og her får I let arrangeret de komfortable møbler. Boligen indeholder endvidere tre værelser, hvoraf det ene er direkte forbundet med badeværelset. Dertil kommer et bryggers, som har egen indgang.

I skal glæde jer til at indtage haven om sommeren, hvor I kan nyde solens stråler det meste af dagen. Haven vender nemlig mod sydvest, og her kan I placere havesæt og grill på terrassen, mens I får plads til børnenes legesager på græsset.

I bosætter jer i et fredeligt område i København S, hvor I er tæt på naturskønne omgivelser og alle hverdagens fornødenheder. I kan eksempelvis gå til både Amager Fælled, strandparken, Ørestad Skøjtehal og Ørestad Streethal, mens I finder et godt udvalg af dagligvarebutikker nærmest lige rundt om hjørnet. Børnene kan nemt afleveres i daginstitution eller gå til skole, og endelig er I tæt på offentlig transport i form af metro, regionaltog og busforbindelser.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3359 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-FB329
Byggeår 1979
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 106 m 2
Grundareal 600 m 2
Bebyggetareal 132 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 290.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 31.056 / 25.558

Frederik Brink Nielsen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.