Hellasvej 6
2300 København S
Kontantpris
kr. 7.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.087

Hellasvej 6
2300 København S

Villa, 1 fam. , 122m2

Smuk murstensvilla i et eftertragtet kvarter på Amager på 183 etagemeter

Del bolig
Følg bolig

Nu kan I blive de heldige indehavere af en murermestervilla fra 1927, der har en god planløsning, som er oplagt til børnefamilien. Ejendommen vandt årets boligpris 2002 og byder på mange charmerende detaljer i indretningen. I kan for eksempel glæde jer til en karnap i stuen, der sikrer et dejligt lysindfald, og på det fine trægulv kan I snildt indrette jer efter lyst og behov. Et sæt dobbeltdøre åbner ud til en overdækket terrasse, og en åbning binder stuen sammen med køkkenet, der er funktionelt med masser af opbevaringsmuligheder.~ I tilgår gæstetoilettet fra entreen, hvorfra I kan tage trappen op til en indbydende førstesal bestående af to værelser, men som nemt kan føres tilbage til 3 soveværelser som vist på plantegningen. Alle værelser har en god størrelse, og det store soveværelser har gode indbyggede skabe og udgang til en tagterrasse, hvor der er en skøn udsigt over villakvarteret og haven. På 1. salen findes ligeledes et godt badeværelse med bruseniche.
Slutteligt finder I en god og anvendelig kælderetage med højt til loftet og to disponible rum, hvor det ene med gulvvarme er perfekt som gæste- eller teenageværelse.~ Derudover et vinrum og et flot badeværelse med bruseniche samt vaske- og tørrefaciliteter. Omkring huset er der omfangsdræn.

EJENDOMMEN:
Huset fremtræder i flot stand, og en velholdt forhave byder velkommen til matriklen, hvor der også er en stor indkørsel og carport, så der kan holde to biler på matriklen. I forlængelse af carporten er der en stor og velholdt garage.~
Bag huset, er der anlagt en dejlig have med træer og en stor græsplæne, hvor børnene kan lege, og på den store træterrasse kan I opholde jer ganske ugeneret i sommermånederne. Haven vender mod syd, så I får glæde af solen det meste af dagen, og den overdækkede terrasse kan give lidt skygge, når vejret er varmt.

OMRÅDET:
I bliver en del af en fantastisk villavej med gode naboer og en veldrevet grundejerforening, som gennem årene blandt andet har renoveret vejen i foreningen. Beliggenheden er særdeles attraktiv med nærhed til alt, hvad I får brug for i hverdagen af skole og daginstitutioner, ligesom I blot har 600 meter til den nærmeste indkøbsmulighed. Amager Strandpark er en kort cykeltur væk; her kan I nyde solen på en varm sommerdag eller gå en tur langs vandet, og den offentlige transport inkluderer bus samt metro fra Femøren Station.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 32 59 07 14 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk
Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-EP285
Byggeår 1927 / 1935
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 122 m 2
Grundareal 565 m 2
Kælderareal 61 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 400.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 42.389 / 34.666

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!