Hellasvej 13
2300 København S
Kontantpris
kr. 7.795.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.105

Hellasvej 13
2300 København S

Villa, 1 fam. , 91m2

Velholdt familievilla i attraktivt område nær strand og metro st.

Del bolig
Følg bolig

Her får I en attraktiv placering mellem Amagerbrogade og Amager Strandpark, og jeres nye bolig har tilmed masser af plads. Rummene er lyse og indretningsvenlige, og udendørs er der mulighed for at nyde solen hele dagen i den hyggelige og velholdte have. Velkommen til Hellasvej 13.

I får fordelen af at bo centralt, men roligt i et dejligt kvarter med rare og hjælpsomme naboer. Da både metro, indkøb, skole og andre hverdagsbehov er tæt på er beliggenheden ideel for børnefamilien, som også kan glæde sig til at bo nær strandparken. Her får sommerdagene de bedste betingelser, mens de grønne arealer indbyder til lange gåture året rundt.

Jeres nye hjem fik i 2000 nyt tag, mens der i 2018 blev hulmursisoleret samt fuget og i 2021 blev der udskiftet vinduer og døre i stueetagen. Senest i 2022 er der opsat nyt fjernvarmeanlæg og varmtvandsbeholder.

Grundplanen har mange fordele, for i stueplan har I et køkken samt to stuer en suite, der bindes sammen af franske døre. Den ene stue har endda adgang direkte til terrassen, så I kan lade sommerbriserne strømme ind. Etagen fuldendes af et badeværelse og et soveværelse, der også er udstyret med en havedør. På første sal har I en anvendelig, let møblerbar repos og yderligere to værelser, mens den attraktive kælder byder sig til med hele fem disponible rum og et bryggers. Bemærk også, at underetagen har egen indgang.

Haven er godt opvokset og afskærmet samt etableret med flere terrasser, så I altid kan fange solens stråler. De flisebelagte opholdsarealer flankeres af smuk beplantning, mens græsplænen bliver en herlig legeoase til familiens børn. Til bilen er der en carport.

Er det jer, der skal pakke flyttekasser ud her - book en fremvisning på tlf.: 3259 1407 eller send en mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Hellasvej 13, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-EP281
Byggeår 1933
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 91 m 2
Grundareal 566 m 2
Kælderareal 90 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 390.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 44.543 / 35.852

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.