Gladiolusvej 21
2300 København S
Kontantpris
kr. 7.595.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.185

Gladiolusvej 21
2300 København S

Villa, 1 fam. , 152m2

Villa i Blomsterkvarteret på Amager med hele 260 etagemeter

Del bolig
Følg bolig

Velkommen til Gladiolusvej 21, hvor I møder denne rummelige villa med hele 260 etagemeter, som passer perfekt til den store børnefamilie. Her bosætter I jer i det attraktive Blomsterkvarter på Amager tæt på alle hverdagens gøremål. I stueplan venter jer tre stuer, et køkken, tre værelser og et badeværelse, mens den høje kælder rummer seks disponible rum. Glæd jer også til terrasserne og haven.

I flytter ind på en rolig og hyggelig villavej, og inden for en radius af bare 750 meter finder I skole, daginstitution, indkøb, svømmehal og busstoppested, mens der er cykelafstand til idrætshal og metrostation. Endelig er der ikke langt til Amagerbrogades rige udvalg af specialbutikker og spisesteder, mens I placerer jer lige mellem Amager Fælled og Strandparken, hvor fritiden kan fyldes med sjove udendørsaktiviteter.

Villaen fra 1952 er opført med en rød murstensfacade, der får kontrast af de hvidrammede vinduer. Bilen kan parkeres i carporten, inden I begiver jer op ad trappen til det charmerende, overdækkede indgangsparti.

I det niveauforskudte stueplan venter jer hele tre stuer, så I får masser af plads til familiens samvær. Der er mulighed for nem indretning af yderligere 2 soveværelser på stueplan, hvor det kan blive delt op i forældre-/børneafdeling. Her skabes let en naturlig opdeling mellem det bløde møblement og en spiseafdeling, og dertil kommer det pæne køkken med hvide, udskårne fronter og en mindre spisekrog. Videre kan I se frem til tre værelser, hvoraf det ene er forsynet med indbyggede skabe og har direkte adgang til eget badeværelse med brus. Fra fordelingsgangen tilgår I hjemmets andet badeværelse - også med brus.

Kælderen med separat indgang byder ind med seks disponible rum, der kan indrettes og bruges lige efter jeres behov.

Den nydelige forhave er anlagt med en græsplæne omkranset af køn beplantning, og her er der også en lille fliseterrasse mod øst. Den suppleres af de to øvrige terrasser, som ligger mod henholdsvis syd og sydøst.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller
mail hertil: Amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Gladiolusvej 21, 2300 København S.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer AM-IS242
Byggeår 1952 / 1974
Energimærke E
Rum 6
Boligareal 152 m 2
Grundareal 532 m 2
Kælderareal 108 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 380.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 43.351 / 34.892

Issa Sultan

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.