Backersvej 34
2300 København S
Kontantpris
kr. 11.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.172

Backersvej 34
2300 København S

Villa, 1 fam. , 142m2

Bange for trafik på Backersvej? Så er der rigtige gode nyheder.

Del bolig
Følg bolig

Københavns kommune har afsat et større millionbeløb og igangsætter et storstilet projekt, der skal begrænse trafikken og nedsætte hastigheden til 40 km/t. I krydset Øresundsvej/Backersvej bliver det kun muligt at køre i sydgående retning af ét kørespor. Der plantes en del vejtræer og der etableres grønne bede i parkeringsspor og støttepunkter. Søg på Google og få mere at vide. Bl.a. dette link

https://amagerliv.dk/artikel/det-er-en-af-k%C3%B8benhavns-farligste-veje-men-nu-skal-backersvej-v%C3%A6re-for-de-bl%C3%B8de-trafikanter

Den nostalgiske æstetik præger både facaden og indretningen i denne smukke villa med glaseret tegltag, der tilmed ligger på en attraktiv adresse på Amager nær metroen, og så kan I på kort tid cykle til Amager Strandpark. Dertil kan I tilføje et skønt havemiljø, som er lukket med elegant smedejernshegn fortil, der matcher husets udtryk.

Der er passet godt på villaen, som i 2021 fik malet facaden, og derudover er alle toiletter skiftet i 2019, hvor der også blev udskiftet fjernvarmeanlæg. Endelig var det i 2017, at Aduro-brændeovnen blev monteret.

Rum for rum præsenteres I for vidunderlige, visuelle oplevelser såsom originale, høje paneler, stuk og rosetter, og i det ene værelse er skabene håndmalet i 1929. Alt sammen fremhæves på fineste vis af lysindfald gennem velplacerede vinduer, blandt andet i de charmerende karnapper, der ses i flere rum.

Kvadratmeterne fordeler sig således, at stueplanet er dedikeret til et pænt køkken med spiseplads og to nydelige stuer en suite. Videre på første sal finder I et toilet og fire værelser, hvoraf det ene har udgang til en fin balkon. Til sidst skal I se kælderen, der består af et badeværelse med kar, et bryggers og to disponible rum.

Den romantiske stil fortsætter i haven, hvor abrikoser, pærer, kirsebær og blommer er mellem de velsmagende fristelser, som børnene kan gå på rov i. Den lukkede oase inviterer også til grillmiddage på terrassearealet, mens pavillonen er perfekt til de lune sommeraftener. Oasen har desuden sol fra formiddag til solnedgang.

Glæd jer også til et børnevenligt kvarter med korte gåafstande til skole, pasningstilbud og fritidsaktiviteter, og pendleren kan stige på metroen 450 meter fra huset. Adressen ligger også fordelagtigt mellem flere grønne arealer såsom Lergravsparken, der er perfekt til løberuten, mens Strandparken trækker på de lune sommerdage.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 0407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: jf@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-JF158
Byggeår 1909
Energimærke D
Rum 6
Boligareal 142 m 2
Grundareal 383 m 2
Kælderareal 74 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 600.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 51.267 / 44.516

Issa Sultan

Ejendomsmægler MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.