Amager Strandvej 232
2300 København S
Kontantpris
kr. 13.800.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.102

Amager Strandvej 232
2300 København S

Villa, 1 fam. , 177m2

Sydlandsk stemning i 1. række direkte til Amager Strandpark

Del bolig
Følg bolig

Ønsker I en eksklusiv bolig med fantastisk udsigt og en god beliggenhed? Så se bare denne villa, der ligger i første række mod Øresund og nær Skolen ved Sundet. Kom med indenfor på Amager Strandvej 232.

Med nøglerne til denne rummelige villa får I en smuk og velholdt bolig i to plan. Huset har gennemgået en grundig renovering siden 2008, herunder også VVS og el, og står nu så godt som vedligeholdelsesfrit. I 2011 installeredes solceller på ejendommens tag, og disse har siden sørget for al elforbrug, inklusiv det udendørs spabad, hvorfor de øvrige driftsomkostninger er lave. Der er endvidere installeret et blødgøringsanlæg, som sikrer kalkfrit vand i hele huset.

Kør bilen gennem de elektriske porte i rustfrit stål og træd ind i huset gennem entréen, der via trappen giver adgang til førstesalen. Heroppe er fire rummelige værelser, alle med et skønt lysindfald, samt et badeværelse, som er tidløst indrettet med mørke klinker og badekar. Fra to af værelserne kan der åbnes ud til en prægtig altan med vue mod Malmø.

Udforsker l stueetagen findes et bryggers, et brusebadeværelse og køkkenet, der fremstår elegant med hvide, grebsløse elementer og lysegrå bordplade. Her kan I nyde udsigten til Øresund, mens I skræller kartofler ved køkkenvasken.

Fortsætter I videre fra køkkenet møder I den skønne stue, som er beriget med store vinduespartier, der lukker dagslyset ind og giver en let og luftig stemning. Herfra er der dør ud til ?Oasen? - husets sydvendte, luksuriøse terrasse, der med sine palmetræer giver en sydlandsk stemning og med sit spabad indbyder til afslapning.

I jeres nye kvarter findes Skolen ved Sundet, Rudolf Steiner Skolen og Amager International School samt daginstitution, offentlig transport og indkøbsmuligheder inden for den første halvanden kilometer. Skal I ind til City, når I Kongens Nytorv på blot otte minutter med metroen.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer AM-JF172
Byggeår 1962
Energimærke D
Rum 6
Boligareal 177 m 2
Grundareal 547 m 2
Bebyggetareal 88 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 690.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 57.988 / 50.332

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.