Ærtelandsvej 1
2300 København S
SOLGT

Ærtelandsvej 1
2300 København S

Villa, 1 fam. , 118m2

Veldisponeret gulstensvilla med 3 soveværelser

Del bolig
Følg bolig

Huset ligger på hjørnet af Vejlands Alle og Ærtelandsvej, og det betyder at I skal gå på kompromis med trafikken fra Vejlands Alle. Til gengæld ville tilsvarende ejendom koste et sted mellem kr. 400-500.000 mere om den lå væk fra vejen.

Sælger har boet i huset i ca. 25 år og har ikke været generet nævneværdigt af trafikken. Den er faktisk aftaget væsentlig efter den nye motorvej blev anlagt.

Denne et-plansvilla i Sundbyvester kombinerer på fineste vis en central beliggenhed tæt på hverdagens gøremål med et velindrettet boligareal og et dejligt udemiljø. Her får I blandt andet tre værelser og lyse opholdsrum.

OMRÅDET:
I bosætter jer ganske fordelagtigt med gåafstand til både busforbindelse, daginstitution og indkøbsmuligheder. Springer I på cyklen er der ligeledes under ti minutter til skole, Sundby Svømmebad og Sundby Metrostation. Områder byder desuden på flere idrætsfaciliteter, og til det livlige Islands Brygge har I blot lidt over tre kilometer. Endelig tilgodeses pendleren af mindre end fem minutters kørsel til motorvejsnettet.

EJENDOMMEN:
Villaens 118 kvadratmeter er ganske veldisponerede, og at byggeåret siger 1976, er ikke til at se takket være flere moderniseringer. Disse talte blandt andet nye gulve i stue, gang og på to værelser. Tilmed får I gulvvarme i hele boligen undtagen i bryggerset og på et enkelt værelse. Hverdagen vil uden tvivl udspille sig i køkken-alrummet, hvor I kan glæde jer til et nydeligt køkken med grå fronter, induktionskogezone og et amerikanerkøleskab. Måltiderne nydes i alrummet, inden I indtager stuen til afslappede stunder i det behagelige lysindfald fra det brede vinduesparti. Boligen råder over tre værelser, der alle nemt kan indrettes lige efter jeres behov. Hertil får I et veludført badeværelse, hvor væggen til brusenichen er i glasbyggesten og dermed sikrer en god gennemstrømning af lys i hele rummet. Foruden dette, er der også mulighed for at opstille vaskefaciliteter. Planløsningen afrundes af et disponibelt areal og et gæstetoilet.

Udendørs kan I nyde solen og en hyggelig grillmiddag på den sydvestvendte terrasse, mens børnene boltrer sig på plænen i den nemme have.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: jf@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Sagsnummer AM-AM069
Byggeår 1976
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 118 m 2
Grundareal 524 m 2
Bebyggetareal 118 m 2