Ærtelandsvej 1
2300 København S
Kontantpris
kr. 3.985.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.317

Ærtelandsvej 1
2300 København S

Villa, 1 fam. , 118m2

Kan I leve med lidt trafikstøj?

Følg bolig
Del bolig

Huset ligger på hjørnet af Vejlands Alle og Ærtelandsvej, og det betyder at I skal gå på kompromis med trafikstøjen fra Vejlands Alle. Til gengæld ville tilsvarende ejendom koste et sted mellem kr. 400-500.000 mere om den lå væk fra vejen.

Denne etplansvilla i Sundbyvester kombinerer på fineste vis en central beliggenhed tæt på hverdagens gøremål med et velindrettet boligareal og et dejligt udemiljø. Her får I blandt andet tre værelser og lyse opholdsrum.

OMRÅDET:
I bosætter jer ganske fordelagtigt med gåafstand til både busforbindelse, daginstitution og indkøbsmuligheder. Springer I på cyklen er der ligeledes under ti minutter til skole, Sundby Svømmebad og Sundby Metrostation. Områder byder desuden på flere idrætsfaciliteter, og til det livlige Islands Brygge har I blot lidt over tre kilometer. Endelig tilgodeses pendleren af mindre end fem minutters kørsel til motorvejsnettet.

EJENDOMMEN:
Villaens 118 kvadratmeter er ganske veldisponerede, og at byggeåret siger 1976, er ikke til at se takket være flere moderniseringer. Disse talte blandt andet nye gulve i stue, gang og på to værelser. Tilmed får I gulvvarme i hele boligen undtagen i bryggerset og på et enkelt værelse. Hverdagen vil uden tvivl udspille sig i køkken-alrummet, hvor I kan glæde jer til et nydeligt køkken med grå fronter, induktionskogezone og et amerikanerkøleskab. Måltiderne nydes i alrummet, inden I indtager stuen til afslappede stunder i det behagelige lysindfald fra det brede vinduesparti. Boligen råder over tre værelser, der alle nemt kan indrettes lige efter jeres behov. Hertil får I et veludført badeværelse, hvor væggen til brusenichen er i glasbyggesten og dermed sikrer en god gennemstrømning af lys i hele rummet. Foruden dette, er der også mulighed for at opstille vaskefaciliteter. Planløsningen afrundes af et disponibelt areal og et gæstetoilet.

Udendørs kan I nyde solen og en hyggelig grillmiddag på den sydvestvendte terrasse, mens børnene boltrer sig på plænen i den nemme have.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: jf@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer AM-AM069
Byggeår 1976
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 118 m 2
Grundareal 524 m 2
Bebyggetareal 118 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 200.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 16.098 / 14.243

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.