Ternevej 8
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 12.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 9.797

Ternevej 8
2000 Frederiksberg

Villa, 1 fam. , 206m2

Særdeles velholdt murermester villa - Klar til indflytning

Følg bolig
Del bolig

På en af Frederiksbergs hyggelige villaveje ligger denne klassiske rødstensvilla fra 1919. I får en pragtfuld beliggenhed i det attraktive Fuglebakkekvarter, hvorfra I når byens puls, spændende butikker og hyggelige caféer på ingen tid. De 206 kvadratmeter fra stueplan til anden sal byder på udsøgte rammer om familielivet, og I får tilmed masser af bonuskvadratmeter i den særdeles højloftede kælder i boligkvalitet.

At ejendommen er fyldt 100 år er ikke sådan lige at se, eftersom I åbner hoveddøren til et utrolig lækkert og lyst hjem, der har fået slebet gulve og er helt nymalet fra 2019. Nydelige sildebensparketgulve, småsprossede vinduer og smukke stukkaturer i de to stuer en suite giver et herskabeligt udtryk. I den ene stue kan I samles om den murede pejs i vintermånederne med varm kakao, og i den anden sættes scenen for overdådige middagsselskaber med spændende samtale hen over spisebordet. Herfra træder I ud i det pragtfulde Boform-køkken i hvid højglans med corian-bordplade, indbyggede spots med lysdæmpere, gulvvarme og to varmeskuffer - og tilmed klarer den indbyggede coffeebrewer morgenkaffen.

Etagen afrundes af et gæstetoilet med gulvvarme og et akvarie, som er integreret i væggen. Den prægtige hall leder jer ovenpå ad trappen, der er belagt med sildebensparket, og på førstesalen møder I et badeværelse med gulvvarme, et disponibelt rum samt fire værelser - det ene med altan.

Anden sal byder på et stort rum med et lækkert lysindfald samt et lille værelse i kvisten med et ovalt vindue. Endelig kan I gå på opdagelse i den lækre kælder, der imponerer med en loftshøjde på over 2,5 meter. Her er der egen indgang samt badeværelse, tre store disponible rum, vaskerum og en stor vinreol.

Sommeren nydes på de to solrige terrasser i den ugenerede have, og fra adressen når I hurtigt Fuglebakken Station, busstoppested, daginstitution, skole og grønne områder.

Ring og hør nærmere.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer FB-NG016
Byggeår 1919
Energimærke E
Rum 6
Boligareal 206 m 2
Grundareal 592 m 2
Kælderareal 118 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 650.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 52.344 / 46.551

Nicolai Glad

Adm. Direktør, Indehaver Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.