Moltkesvej 22
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 11.900.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 8.123

Moltkesvej 22
2000 Frederiksberg

Villa, 1 fam. , 183m2

Arkitekttegnet villa på Frederiksberg

Del bolig
Følg bolig

Her er der tale om et sjældent udbud, og det er helt forståeligt. For det første er der beliggenheden mellem Femte Juni Plads og Flintholm i et af Frederiksberg mest eftertragtede villakvarterer. Dernæst er der selve huset, som er arkitekttegnet til designeren Jakob Jensen med et fokus på gedigne materialer og en velovervejet planløsning af de 183 m2. Som prikken over i det kommer den overkommelige have i ugenerede omgivelser.

Etplansvillaen har et charmerende udtryk med de lyse mursten og rosenbuske voksende op ad facaden. I vinklen på huset er der lagt en stor fliseterrasse med plads til solsengene og havesættet. Sidstnævnte får en oplagt placering under markisen, som sørger for behagelig skygge om dagen. Til ejendommen hører også en carport.

Hjertet i huset er den store stue, som har fine detaljer som loft til kip, gulvet lagt i et stavmønster og den murede pejs, der tilsammen skaber en hyggelig stemning i rummet. Pejsen i midten af rummet skaber en naturlig opdeling, hvor familien samles til gode middage om spisebordet i den ene del, mens den anden indbyder til afslapning i sofaen med udsigt til havens ro gennem de brede vinduespartier.

I gangen, som forbinder stuen med resten af hjemmet, er der også lagt vægt på at inddrage haven og lyset med vinduespartier hele vejen ned langs rummet, som strækker sig fra gulv til loft. Faktisk er detaljen med fokus på et rigt lysindfald gældende for hele hjemmet, som også byder på et badeværelse med kar, et toilet, et spisekøkken og fire værelser.

At adressen er eftertragtet undrer ikke. Den rolige Moltkesvej er fri for gennemgående trafik og samtidig tæt på byens liv med få minutter til Frederiksbergs rige udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker. Hverdagen praktik løses nemt her med kort afstand til indkøb, skole, daginstitution, svømmehal og idrætshal samt metro og S-tog.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Moltkesvej 22, 2000 Frederiksberg.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer FB-NG132
Byggeår 1963
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 183 m 2
Grundareal 700 m 2
Bebyggetareal 183 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 595.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 47.853 / 42.553

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.