Mariendalsvej 90
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 17.500.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 7.827

Mariendalsvej 90
2000 Frederiksberg

Villa, 1 fam. , 164m2

Skøn murermestervilla i Fuglebakkekvarteret

Del bolig
Følg bolig

I det eftertragtede Fuglebakkekvarter på Frederiksberg i bunden af Mariendalsvej, hvor børnene trygt leger på gaden, ligger denne herlige murermestervilla fra 1924, der præsenterer sig flot med hvide, sprossede vinduer og rødt tegltag. Indenfor breder sig 170 m2 fordelt på stueetage og 1. sal samt yderligere 37 m2 pæn kælder og rummelig garage. I kan se frem til et køkken, en stue, to badeværelser og tre værelser samt en herlig have. Hele stueplan er nydeligt renoveret med respekt for boligens udtryk, og så er her lave ejerudgifter.

Området:
Hele Fuglebakkekvarteret er særdeles attraktivt, og det er kendt for sine flotte mondæne ejendomme og grønne omgivelser. Her eksisterer også nogle af byens bedste skole- og institutionstilbud, idet man hører under det populære Duevejens skoledistrikt. Ligeledes er der inden for kort gåafstand både offentlig transport, et væld af indkøbsmuligheder samt hyggelige specialbutikker.

Ejendommen:
I det lækre og velindrettede Multiform-køkken, som er opført i hvide, grebsfrie elementer, får man naturligt lyst til at løfte madlavningen til et nyt niveau. Fra køkkenet er der direkte udgang til den skønne syd-/vestvendte træterrasse. Smukke, franske døre åbner ind til stuen, hvor et flot Dinesen plankegulv pryder. Her bemærker I straks kantstukken, fyldningsdørene, den stemningsfyldte pejs samt den fine karnap og hvordan lyset strømmer ind i såvel køkkenet som den store sammenlagte stue. Stueplanet fuldendes af en praktisk entre samt et pænt badeværelse, hvor Multiform-elementerne går igen. Der er desuden gulvvarme i hele stueplan. Førstesalen byder ind med tre, fine værelser, hvoraf det ene endda kan bryste sig af adgang til en stor syd-/østvendt balkon/terrasse. Endvidere finder I endnu et badeværelse heroppe, hvilket sikrer jer en god soveafdeling.

Udenfor bemærker I straks, at huset er placeret helt perfekt på grunden. Her venter jer en skøn syd-/vestvendt have, hvor I let finder jer til rette på den anseelige træterrasse i velplejet hårdttræ med sol hele dagen. Her nyder i de solrige timer helt ugeneret takket være den omkrandsende mur. Haven inviterer til afslappende stunder, da den er yderst vedligeholdelsesnem.

Velkommen til Mariendalsvej 90

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Kontakt
Sagsnummer FB-NG281
Byggeår 1924 / 1954
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 164 m 2
Grundareal 338 m 2
Kælderareal 37 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 875.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 101.633 / 82.852

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.