Femte Juni Plads 9
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 24.500.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 7.741

Femte Juni Plads 9
2000 Frederiksberg

Villa, 1 fam. , 237m2

UTRADITIONEL VILLA MED BEDSTE BELIGGENHED OG BILLIGE EJERUDGIFTER

Del bolig
Følg bolig

På en af de absolut mest efterspurgte adresser på Frederiksberg venter en villa, der ude som inde ligner forsiden af et boligmagasin. Ejendommens detaljerigdom er svær at matche, og de parklignende rammer udendørs understreger den omhu, der præger hele hjemmet. Et andet plus er billige ejerudgifter.

Området:
Beliggenheden er helt i toppen af skalaen, og kort fra adressen fristes smagsløgene af Frederiksbergs mange skønne caféer. Samtidig bor I nær metro og S-tog, så pendleren hurtigt når kontoret i Indre By, mens nærheden til grønne områder og parker gør det let at fuldende dagen med en frisk løbetur. For børnefamilien er der skole, pasningstilbud og fritidsaktiviteter helt tæt på, så hvis I ønsker det, kan weekenden starte med en tur i svømmehallen. Indkøbene klares også nemt, for efter bare 600 meter slår første dagligvarebutik dørene op.

Ejendommen:
Rum for rum møder I en æstetisk oplevelse, der aldrig stopper med at imponere, mens lysindfaldet gennem sprosseruderne synes at fremhæve de utallige detaljer. I stueplan er det de to stuer en suite og køkken-alrummet, der byder jer velkommen, og lige fra den smukke stuk til køkkenets moderne komfort er intet overladt til tilfældighederne. Endda leder alrummet jer direkte ud i solen. Etagen afrundes af stort badeværelse - rustikt med både kar og brus, mens førstesalen fordeler sig på to værelser, hvoraf det ene er så stort, at det meget nemt kan opdeles i 2 rummelige værelser. Endvidere badeværelse med og meget stor balkon/terrasse med åbent ildsted og rigelig plads til både liggestole og havemøbler. På anden sal mødes I af en helt særlig charme, som det kipførte loft og de synlige bjælker tilfører. Gå også en tur i kælderen, der er af høj standard med badeværelse og egen indgang.

Haven med brosten, ølandsbrud, springvand og formklippede buske sender tankerne mod syd, mens det er den danske sommersol, som I kan nyde her, hvor solkroge og plads til børneleg tilgodeser hele familien.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38412200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Sagsnummer FB-NG283
Byggeår 1913
Energimærke E
Rum 7
Boligareal 237 m 2
Grundareal 422 m 2
Kælderareal 87 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 1.225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 131.209 / 108.573

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!