Carl Feilbergs Vej 14
2000 Frederiksberg
Kontantpris
kr. 25.000.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 8.984

Carl Feilbergs Vej 14
2000 Frederiksberg

Villa, 1 fam. , 216m2

Perfekt Familiebolig til den kvalitetsbevidste køber

Del bolig
Følg bolig

Det her er nok Frederiksbergs allermest underspillede kvarter. Den grønne Trekant med de smukke og velholdte villaer der knejser sig rundt om, skaber en atmosfære der ikke findes andre steder på Frederiksberg.

Den grønne plads, de smukke villaer og det fantastiske nærmiljø er tre årsager til, at det er ret usædvanligt, der kommer en bolig til salg i dette kvarter. Denne flotte murermestervilla passer perfekt ind i nabolaget, og nu kan de fire værelser, de tiltalende opholdsmiljøer, de tre badeværelser og den anvendelige kælder altså blive jeres.

Forestil jer en travl hverdag, hvor I har under en halv kilometer til skole, indkøb, S-tog, Metro og busstoppesteder. Om eftermiddagen tager I på legepladsen på Borgmester Godskesens Plads eller dyrker et væld af sportsaktiviteter i Frederiksberghallerne. Til weekenderne er der Damhussøen, Frederiksberg Have, Zoologisk Have og de mange fristelser langs Peter Bangs Vej, og vi kunne blive ved.

Den charmerende murermestervilla, som emmer af Bedre Byggeskik med de røde mursten, sprossede vinduer og murede gesimser, byder bl.a. på en forhave som nærmest siger "Velkommen hjem" når I går op ad trappen og ind i den højloftede hall. Grunden er på 798 fine kvadratmeter med velplejet plæne og beplantning

Køkken-alrummet/spisestuen og opholdsstuen ligger i forlængelse af hinanden, så til hverdag og festlige lejligheder har I optimale rammer at samles i. Køkken-elementerne udstråler en nordisk minimalisme, mens alrummet/spisestuen frister med dobbeltdøre til haven og den store vestvendte terrasse. I stuen bemærkes stukaturen som supplement til de smukke Dinesen-gulve. med gulvvarme. Se også annekset, hvor charmen springer i øjnene med fritlagte bjælkermog lofter til kip, og endvidere et af hele 3 baeværelser.

På første sal går I til ro i fire gode værelser, og husets andet badeværelse. I kælderen ligger endvidere bryggers/grovkøkken, rum indrettet som hjemmebiograf, husets 3. badeværelse tillige med fitness-rum samt fyr-/vaske-/storage-rum.

Tag, facader, vinduer og kviste er nænsomt renoveret, og badeværelserne er udført i eksklusive materialer

Så hvis I er klar til at bo i et skønt kvarter i en bolig der er fuldstændig "Plug and Play", så lad ikke denne chance gå forbi jer.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer FB-NG188
Byggeår 1924 / 1971
Energimærke C
Rum 7
Boligareal 216 m 2
Grundareal 798 m 2
Kælderareal 91 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 1.250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 145.162 / 118.336

Nicolai Glad

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.