Ingemannsvej 4
1964 Frederiksberg C
Kontantpris
kr. 15.000.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.747

Ingemannsvej 4
1964 Frederiksberg C

Villa, 1 fam. , 199m2

LIEBHAVEREJENDOM NÆR SØERNE - 311 BEBOELIGE* KVM.

Følg bolig
Del bolig

Blandt Frederiksbergs mange lejligheder støder I på noget af et særsyn, når I ankommer til denne smukke bolig. Byhuse hænger nemlig ikke på træerne her midt i Frederiksbergs charmerende leben, men det er netop, hvad der venter jer på Ingemannsvej 4.

Udefra tager ejendommen sig herskabeligt ud med en detaljerigdom, som vidner om den kærlighed og sjæl, der blev lagt i byggeriet under opførelsen i 1880. Den unikke atmosfære lever videre inden døre, hvor stuens elegante vindueshvælvinge sammen med den imponerende loftshøjde leder tankerne hen på storslået arkitektur. Øjet trættes aldrig af lyset, der falder smukt henover det lækre trægulv, mens lyden af brændeovnens knitrende flammer er ren forkælelse for øregangen. De indbudte gæster kan samles omkring langbordet til synet af forretterne, der står på række i det strømlinede Invita-køkken. Her akkompagneres de hvide fronter af en matchende bordplade for et skandinavisk udtryk. Stueplanet fuldendes af et toilet.

På førstesalens fire værelser kan godnatlæsningen tage de mindste en tur igennem eventyrenes vidunderlige verden, inden dagen rinder ud. Herefter venter der de voksne en sand velværeoplevelse på det æstetisk udførte badeværelse, hvor både regnbruseren og det fritstående badekar får rummet til at emme af luksus.

Underetagen har egen indgang, og her har en gennemgribende istandsættelse sørget for udsøgte forhold i de disponible rum samt i badeværelset og bryggerset.

I den overkommelige gårdhave kan I trække jer tilbage fra storbyens pulserende liv, og mens I planter farverige blomster i potter og krukker, vil hverdagens stress snart fortrænge sig.

Den centrale beliggenhed bringer jer alt, hvad hjertet kan begære med nærhed til skole, indkøb og fritidsaktiviteter, for slet ikke at tale om den korte afstand til Søernes promenader og brede græsskråninger.

Lyder et moderne byhus med masser af sjæl og hjertevarme som noget for jer? Så kontakt os for at høre nærmere.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3841 2200 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: frederiksberg@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunfrederiksberg og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har åbent hus
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer FB-NG108
Byggeår 1880
Energimærke C
Rum 6
Boligareal 199 m 2
Grundareal 276 m 2
Kælderareal 111 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 750.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 60.352 / 53.671

Tilmeld åbent hus på Ingemannsvej 4, 1964 Frederiksberg C

Her forneden kan du se, hvornår vi har åbent hus igen.
Tilmelding nødvendig.

Tilmeld åbent hus

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Nicolai Glad

Adm. Direktør, Indehaver Ejendomsmægler & Valuar MDE

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.