Nyvej 15B
4632 Bjæverskov
Kontantpris
kr. 1.895.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.305

Nyvej 15B
4632 Bjæverskov

Rækkehus , 104m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Tirsdag. 03/11 kl. 17:00-17:30

Vær på Hovedbanegården på kun 21 minutter.

Del bolig
Følg bolig

Foruden den tætte beliggenhed på Køge Nord Station med pendler parkering er der kort og hurtig adgang til motorevejsnettet.

OMRÅDET:
I Bjæverskov med kort afstand til naturen og alle hverdagens gøremål finder I dette velindrettede rækkehus, som fremstår indflytningsklart med lyse og indbydende kvadratmeter. Halvandet plan fordeler et åbent opholdsmiljø og to værelser, mens I udenfor kan se frem til en lukket have med en sydvendt terrasse.

INDRETNING:
Størstedelen af stueetagen er dedikeret til opholdsmiljøet, og kun kogehalvøen med fine, hvidmalede mursten adskiller spisekøkkenet fra stuen. Således kan I nemt være sammen på tværs af aktiviteter, og det hele akkompagneres af det pragtfulde lysindfald fra adskillige vinduespartier og terrassedøren. Etagen afrundes af gæstetoilettet.

På førstesalen kan den møblerbare repos indrettes til hjemmekontoret eller lige dét, I ønsker, og den fordeler endvidere to værelser med skønne ovenlysvinduer. Med badeværelset praktisk placeret i samme afdeling kan I hurtigt starte dagen med et forfriskende bad i den murede bruseniche.

HAVE:
Havens orientering mod syd giver jer mange solrige udetimer, og med plænens nemme vedligehold er der masser af tid til afslapning på den overdækkede træterrasse fra 2016-2017. I får også et flisebelagt terrasseområde, og den høje hæk sikrer privatlivet, mens I gennem havelågen kan gå til et grønt område. Til ejendommen hører ydermere en carport og et redskabsskur.

BELIGGENHED:
Beliggenheden er helt i top i det hyggelige bysamfund, og huset ligger fredeligt tilbagetrukket fra de store veje. Der er ikke langt til stranden samt herlige, bakkede skovområder, hvor I kan snøre løbeskoene eller tage en tur på mountainbiken. Indkøb og pasningstilbud nås nemt til fods, og skal I pendle, er der fantastiske forhold.

Er det her, I skal bo? Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 for en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale Paulun på www.facebook.com/paulun.amager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Sagsnummer AM-JF108
Byggeår 1987
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 104 m 2
Grundareal 209 m 2
Bebyggetareal 60 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 95.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 7.483 / 6.709

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Nyvej 15B, 4632 Bjæverskov.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.