Strandjægervej 51B
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.938

Strandjægervej 51B
2791 Dragør

Rækkehus , 103m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 17/10 kl. 14:15-14:45

Bo i anden række til vandet i fantastiske Dragør

Del bolig
Følg bolig

Nu kan I blive ejere af dette velholdte og flotte rækkehus, på en attraktiv beliggenhed i Dragør. Her kan I se frem til at bosætte jer i et roligt og børnevenligt kvarter tæt på stranden og den gamle by. Boligen er opført i 1952 og rummer 103 kvadratmeter i forskudte planer samt yderligere en 18m2 stor lys og isoleret udestue med panoramavinduer.

Entreen til boligen sker fra ejendommens fælles flisegang til det lyse og åbne køkken/alrum. Hjemmets primære vinkelstue ligger i tæt forbindelse til køkkenet. Stuen er lys, højloftet og dobbelte fløjdøre åbner op mod syd, hvor udestuen og haven byder velkommen.

Fra køkken/alrum går smuk klassisk trappe op til 1. salen, hvor der findes to fine værelser. Et klinkebelagt lyst badeværelse med gulvvarme samt skunk- og garderoberum.

Det ene værelse er et stort "master bedroom" og har oprindeligt været opdelt i to værelser der let kan genetableres Fra dette værelse er adgang til en stor rummelig altan, der dækker hele facaden mod syd. Det giver udsigt til Øresund med de fjerne vindmøller, lystbådene og de hyppige fragtskibe der passerer gennem Drogden ofte eskorteret af Dragørs lodser. De skiftende årstider kan følges på de store flokke af trækfugle, der furagerer på Sydstrandens fredede enge.

I vil blive ejere af en pragtfuld, indhegnet have, hvor smukke blomsterbede sikrer jer grønne og frodige omgivelser. Her får I en også en solrig fliseterrasse med læhegn samt et redskabsskur bagerst i haven.

I bosætter jer tæt på stranden, havnen, indkøb, pasningstilbud og Dragør Skole. Alt sammen inden for en radius på mindre end to kilometer. Bussen standser på Idrætsstien få minutters gang fra adressen og har I har adgang til de fælles p-plader ved Strandengens SFO bag ejendommen.

Kontakt PAULUN på tlf.: 3842 2320 eller mail hertil: taarnby@paulun.dk for en personlig fremvisning.

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/pauluntaarnbydragor og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Sagsnummer TA-EP164
Byggeår 1952
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 103 m 2
Grundareal 192 m 2
Kælderareal 31 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.338 / 18.433

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Strandjægervej 51B, 2791 Dragør.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Emil Pedersen

Daglig leder

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.