Skipperstræde 15 TH., Gamle By
2791 Dragør
Kontantpris
kr. 5.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.137

Skipperstræde 15 TH., Gamle By
2791 Dragør

Rækkehus , 112m2

Super charmerende byhus i den brorstensbelagte Gamle By i Dragør

Del bolig
Følg bolig

Drømmer I en om en moderne og indflytningsklar bolig i Dragør? Så skal I tage et kig på byhuset på Skipperstræde 15, der fordeler sig over to etager. Som planløsningen ser ud på nuværende tidspunkt, byder stueplanet på et badeværelse og et nydeligt køkken i åben forbindelse med stuen, mens førstesalen rummer to værelser og et gæstetoilet. Begge etager kan tilpasses efter jeres behov, så der eksempelvis skabes et værelse yderligere på førstesalen eller nede i stuen. Som prikken over i'et er der en hems til overnattende gæster. Velkommen til.

I bosætter jer i en charmerende del af Dragør, hvor I får gåafstand til alle hverdagens faciliteter. Dragør Skole Syd, dagtilbud og indkøb er indenfor en radius af cirka 400 meter, hvilket også gør sig gældende for kysten ved Dragør Lystbådehavn. I får få minutters gang til gågaden, Dragør Fort og flere dejlige badestrande.

Indenfor oplever I et særdeles indbydende hjem, hvor alt fra de elegante fyrretræsplankegulve til det stilrene Ikea-køkken med Corian-bordplade er flot afstemt. Hele stueplanet har gulvvarme, og i stuen er der en brændeovn, der sørger for en ekstra hyggelig stemning i de kolde måneder. Badeværelset er udført i en lys og nordisk stil, hvor hansgrohe-regnbruseren sætter kronen på værket. Førstesalens værelser får det skønne sollys ind fra syd, og det ene værelse har endda et mindre skabsrum tilknyttet, som tilføjer plads til garderoben. Hemsen giver jer nogle gode bonuskvadratmeter, mens det kipførte loft gør rummet særdeles tiltalende. Afslutningsvis har I det fine gæstetoilet også vaskesøjle.

Kontakt os allerede i dag.

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 3259 1407 eller mail hertil: jf@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

Kontakt
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Skipperstræde 15 TH., Gamle By, 2791 Dragør.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer TA-JF115
Byggeår 1795 / 2017
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 112 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 275.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 22.633 / 19.888

Jakob Flindt-Larsen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.